Ttnet Laptop Dagıtıyormus Alınırmı Arkadaslar
-
Bireysel sabit hat abonelerimizin ve sınırlı sayıda kurumsal sabit hat abonelerimizin yararlanabileceği NeTTbook kampanyası ile müşterilerimize, 29,90 TL taksit ve 24 ay taksitli ödeme avantajı ile LG marka netbook bilgisayar sahibi olma fırsatı tanıyoruz.*
Uygun fiyat ve taksit avantajıyla sunduğumuz LG netbook bilgisayarınızı anında teslim alıp kullanmaya başlamak için tek yapmanız gereken 1 Nisan 2009 – 30 Mayıs 2009 tarihleri arasında Türk Telekom Ofis ve Bayileri’nden birine uğramak ve 24 aylık Kampanya Taahhütnamesi’ni imzalamak.
Netbook’unuzun 29,90 TL’lik taksit ücreti 24 ay boyunca her ay telefon faturanıza yansıtılacaktır. NeTTbook kampanyasından yararlanmak için kredi kartı ile ya da nakit olarak herhangi bir ek ödeme yapmanıza gerek yoktur.
NeTTbook kampanyasına katılan abonelerimize sunulacak LG marka netbook bilgisayarın teknik özellikleri:
Model LG X110 İşlemci Intel Atom 1.6 Ghz Ekran 160 GB SATA HDD HDD 10” WSVGA LCD Bellek 1 GB Ekran kartı Intel GMA Webcam Var İşletim sistemi Windows XP Home / Linux Kampanya 20.000 adet ürünle sınırlıdır. Acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!
Ayrıntılı bilgi için 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri’ni arayabilirsiniz.
(*) Şüpheli alacak listesinde yer alan aboneler, borcundan dolayı hattı kapanmış olan aboneler, ISDN aboneleri ve bazı kurumsal abonelikler Kampanya kapsamı dışındadır. Bu konuda ayrıntılı bilgiyi 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri’ni arayarak öğrenebilirsiniz.
sizce alınırmı arkadaslar
-
NetBook hocam normal laptop değil. yani cd-dvd okuyucusu olmayan hdd si flash bellekten ibaret olan tekli işlemler dışında şişen bi makine.
bizzat kullandım gördüm. lenovo markasınıda test ettım (aynı özellikler) dediğim gibi tekli işlemler haricinde sıçıo makine. (tekli işlem derken mozılada video çalışırken googleyı açmak can sıkıcı oluyor mesela gibi. )
24 aya bağlamışlar ucuz görünsün diye ama aslında piyasası 650 fln bunların. he alıcaksanızda lg değilde acer, lenovo öneririm 650 lira suan acerler piyasada aşa yukarı.
-
İLK 20.000 girersen oda:D
-
http://shiftdelete.net/lg-x110-netbook-10199.html Bugün incelemesi yapıldı SDN de..Bi incele
-
ZyreX bunu yazdı:
-----------------------------
http://shiftdelete.net/lg-x110-netbook-10199.html Bugün incelemesi yapıldı SDN de..Bi incele
-----------------------------bende sımdı ona bakıyordum hocam:)
-
X110 çok şık bir netbook ve klavyesi yazı yazmaya benzerlerinden daha müsait (geçen gün size tanıttığımız HP 2133'ten daha iyi değil tabii ki). Ekran, bağlantı özellikleri ve teknik yeterlilikler açısından bu ürün netbook kavramının karşısını doldurabiliyor. Ürün, Windows XP ile sunulduğu için Atom'un teknik yeterliliklerinin altını dolduruyor.
telekom yalakası bunlar yazı yazmakmış yok şıkmışta bıdı bıdı... :)
29.90 X 24 = 717 ytl
1000 e tamamlar adam gibin bişey alırım.
-
Dışarıdaki işlerinizi halletmek için almıyorsanız, elinizde başka bilgisayarınız yoksa almayın. Bu bilgisayarları ya çoluk çocuğun eline vereceksin hevesini alacak ya da şehir dışına falan çıkıyorsunuzdur acil işlerinizi halletmeniz gereklidir bunları kullanırsınız. Ekranı ufak, klavye tuşları çok büyük değil yazarken zorlanabilirsiniz, bilgisayar bilginiz iyi değilse optik sürücü olmadığı için sorun çıktığı zaman çok zorlanırsınız. Bence pda'lara alternatif olarak kullanılabilir. Alırsanız 6 hüreli bataryası olanlardan alın. En büyük özelliği taşınabilirlik olan bu bilgisayarların 2 saat sonra şarjının bitmesi hiç mantıklı değil.
-
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23042
özellik olarak aynı makina, 318$, alacaksan burdan al.