Ttnet Modem 12 Kullanıcı Sınırlaması ?
-
TTnetin dağıttığı kablosuz modemlerin tümünde 12 kullanıcı (sadece kablosuz ağda) sınırlaması var. biraz araştırdım yazılım güncellemeyle çözülüyor dediler ama sorun yine devam etti. Evet pek sayın ttnet bir sınırlama ile daha karşımızda. Bir açığını bilen varmıdır?
-
NovalgiN bunu yazdı:
-----------------------------
TTnetin dağıttığı kablosuz modemlerin tümünde 12 kullanıcı (sadece kablosuz ağda) sınırlaması var. biraz araştırdım yazılım güncellemeyle çözülüyor dediler ama sorun yine devam etti. Evet pek sayın ttnet bir sınırlama ile daha karşımızda. Bir açığını bilen varmıdır?
-----------------------------hocam birşey soracağım yahu
13. cü kablosuz bağlantıyı verebilecek kadar ttnetin hangi hızı nı kullanıyorsun ki
-
8 mb sınırsız var. apartmanın tümüne kablosuz dağıtıyorum
-
gençler bi el atın yau (:
-
merhaba dostum.
yaşadığın sorun yazılım güncellemesi yapılmamasından kaynaklanıyor. bu yazılımı yüklerken yapılması gereken işlemler var o yüzden direk çağrı merkezi ile telefonda destek almalısın.
airties çağrı merkezi: 0212 444 02 39
-
emirim reisim yaptım yazılım güncellemesini ama yine aynı problem.. dediğin gibi bi ararayı bakalım ne diyecekler.
-
ttnet deyken bu sorundan dolayı çok abone arıyordu. direk airties e yönlendiriyorduk. yazılım güncellemesi derken, versiyonlar farklı olabiliyor.