Ttnet Paket Değişikliğinde Çıkan Arıza..
-
Tarife Paketleri
Bağlantı Hızı
Aylık Kullanım Kota İnternet Paketleri Kampanya Tarifesi Kampanyasız Tarife
NET4 8 Mbps'ye kadar
4 GB
19,99 TL
x 6 ay29 TL
NETLİMİTSİZ 8 Mbps'ye kadar
LİMİTSİZ
29,99 TL
x 6 ay49 TL
+kablosuz modem
4 gün evvel eve internet bağlattım.internet hızım bırakın 8megabiti 1 megabite bile çıkmadı.dün aradım hata kaydı aldılar arayacaz dediler aramadılar.bu gün yeni bir kayıt daha aldılar..çözecekler diye bekliyorum
Net4 paketinden net limitsiz pakete geçebileceğimi bayideki eleman söylemişti.Müşteri temsilcisini aradığımda siz kampanyadan faydalanıyorsunuz geçiş yapamazsınız limitsiz pakete geçmeyi isterseniz kablosuz modem ücreti ve ilk 6 ayın indirim ücretinin faturama yansıtılacağını söyledi.bayii yanlış bilgilendirmişse şikayet kaydı alacakmış..flnflnfln
1-Ben kullanmadığım 5 ayın indirimlerini neden ödemek zorunda bırakılıyorum?
2-Yarın bayiiye tekrar gideceğim bu sefer adam da müşteri temsilcisiyle aynı şeyi söylerse adamla tartışmalımıyım(çünkü ben bu soruyu sorduğumda "olur"demişti) yoksa benden söke söke sözleşmenin iptalinden arda kalan parayı alacakları için arıza çıkarmadan evime mi döneyim?
3-Başka fikri olan varsa ne yapmam gerektiği hakkında lütfen görüşlerini yazsın.
""
-
8 Mpks hızı ancak santrale yakınsan alabılıyorsun uzaksan hıcbı katkısı olmuyor hatta yavaslıyor.
-
kampanya sayfasındaki 8 puntoyla yazılmış ,bana imzalatılmış yazıları okudum ve ttnet konusunda boşu boşuna kendimi
haklı çıkarma çabamın anlamsız ve faydasız bir davranış olduğunu bir kez daha cüzdanımdan çıkacak paraya
bakarak anladım.Teşekkürler Türk Telekom
imza
x(
bigwave -
Bende limitsiz paketi bağlatalı 2 gün oluyo akşam üstü saat 18 civarları herkezin neti kullandıgı vakitlerde 392Kb/sn hızı buldum en fazla en düşük 212lerde indiriyor sabah ve gece denicem bakalım ibre kacı göstericek
-
1megabit bari olsa içim yanmayacak ya..müşteri hizmetlerindeki adamda test sonuçlarının normal olmadığını söyledi.Aramalarını bekliyorum bakalım..
hız testi yaparken antivirüs prog. ve diğer internet uygulamaları kapat bi de öyle dene bakalım değişecekmi?
-
bu gibi mağduriyetler için www.magduroldum.org :)
-
Bana telefon numaranı ver, ben bakayım yarın hattına bakalım kaçı destekliyor ne yapmıslar ve ne demişler ?
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Bana telefon numaranı ver, ben bakayım yarın hattına bakalım kaçı destekliyor ne yapmıslar ve ne demişler ?
-----------------------------
ilgilendiğin için teşekkürler abi pm gönderdim.. -
beyler bu ttnet artık nene hızında internet yapmaya başladı bnm 1mbps netim var ve inanın korkuyorum 8mbps ye çevirmeye