folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ttnet Paket Değişikliğinde Çıkan Arıza..

Ttnet Paket Değişikliğinde Çıkan Arıza..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

Tarife Paketleri

Bağlantı Hızı

Aylık Kullanım Kotaİnternet Paketleri Kampanya Tarifesi

Kampanyasız Tarife

NET4

8 Mbps'ye kadar

4 GB

19,99 TL
    x 6 ay

29 TL

NETLİMİTSİZ

8 Mbps'ye kadar

LİMİTSİZ

29,99 TL
    x 6 ay

49 TL

+kablosuz modem

4 gün evvel eve internet bağlattım.internet hızım bırakın 8megabiti 1 megabite bile çıkmadı.dün aradım hata kaydı aldılar arayacaz dediler aramadılar.bu gün yeni bir kayıt daha aldılar..çözecekler diye bekliyorum

Net4 paketinden net limitsiz pakete geçebileceğimi bayideki eleman söylemişti.Müşteri temsilcisini aradığımda siz kampanyadan faydalanıyorsunuz geçiş yapamazsınız limitsiz pakete geçmeyi isterseniz kablosuz modem ücreti ve ilk 6 ayın indirim ücretinin faturama yansıtılacağını söyledi.bayii yanlış bilgilendirmişse şikayet kaydı alacakmış..flnflnfln

1-Ben kullanmadığım 5 ayın indirimlerini neden ödemek zorunda bırakılıyorum?

2-Yarın bayiiye tekrar gideceğim bu sefer adam da müşteri temsilcisiyle aynı şeyi söylerse adamla tartışmalımıyım(çünkü ben bu soruyu sorduğumda "olur"demişti) yoksa benden söke söke sözleşmenin iptalinden arda kalan parayı alacakları için arıza çıkarmadan evime mi döneyim?

3-Başka fikri olan varsa ne yapmam gerektiği hakkında lütfen görüşlerini yazsın.

""

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    8 Mpks hızı ancak santrale yakınsan alabılıyorsun uzaksan hıcbı katkısı olmuyor hatta yavaslıyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

kampanya sayfasındaki 8 puntoyla yazılmış ,bana imzalatılmış yazıları okudum ve ttnet konusunda boşu boşuna kendimi

haklı çıkarma çabamın anlamsız ve faydasız bir davranış olduğunu bir kez daha cüzdanımdan çıkacak paraya

bakarak anladım.Teşekkürler Türk Telekom                              

imza 

x( bigwave

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek
    Bende limitsiz paketi bağlatalı 2 gün oluyo akşam üstü saat 18 civarları herkezin neti kullandıgı vakitlerde 392Kb/sn hızı buldum en fazla en düşük 212lerde indiriyor sabah ve gece denicem bakalım ibre kacı göstericek

Cagito ergo sum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

1megabit bari olsa içim yanmayacak ya..müşteri hizmetlerindeki adamda test sonuçlarının normal olmadığını söyledi.Aramalarını bekliyorum bakalım..

hız testi yaparken antivirüs prog. ve diğer internet uygulamaları kapat bi de öyle dene bakalım değişecekmi?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bu gibi mağduriyetler için www.magduroldum.org :)

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Bana telefon numaranı ver, ben bakayım yarın hattına bakalım kaçı destekliyor ne yapmıslar ve ne demişler ?

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bana telefon numaranı ver, ben bakayım yarın hattına bakalım kaçı destekliyor ne yapmıslar ve ne demişler ?

-----------------------------
    ilgilendiğin için teşekkürler abi pm gönderdim..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek
    beyler bu  ttnet artık nene hızında internet yapmaya başladı bnm 1mbps  netim var ve inanın korkuyorum 8mbps ye çevirmeye
Toplam Hit: 1282 Toplam Mesaj: 9