Ttnet Port Olmaması
-
Yıllardır Türknet kullanmaktayım. Oldukça da memnundum. İl değişikliği nedeniyle interneti taşımak zorunda kaldım ancak yeni adreste altyapı/port yokmuş. TTnet e port için başvuru yaptım. Alternatif olarak ne önerirsiniz başka firmalarda TT altyapısı kullandığından aynı sorun
Edit: Ankara keçiören
serhat8102 tarafından 29/Tem/25 22:03 tarihinde düzenlenmiştir -
varsa kablonet kullan hocam, en iyi hizmet onlarda şu an.
-
0 (252) 555 12 73
bu telefon numarasını whatsapp a ekle arama sadece whatsapp mesai saatleri içerisinde yeni taşındığın adrese interner bağlatmak istediğini adını soyadını telefon numaranı ve adresini ilet geri dönüş yapacaklardır.
Çözülmez ise altyapı yoksa alt yapı gelene kadar
turktelekom 4g mobil cihaz istediğini söyle.
yine olmaz ise vodafone redbox yada turkcell superbox bakacaksın.
PanxeR tarafından 29/Tem/25 22:05 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
0 (252) 555 12 73
bu telefon numarasını whatsapp a ekle arama sadece whatsapp mesai saatleri içerisinde yeni taşındığın adrese interner bağlatmak istediğini adını soyadını telefon numaranı ve adresini ilet geri dönüş yapacaklardır.
Telekomun mu bu numara bende de port yok.
-
Yeni tasindigin yere sabit telefon baglattir Türk telekomdan.
O baglattigin telefonun üstüne Türk telekomdan internet basvurusu yap daha sonra.
Birçok eşe dosta bu şekilde internet aldık hocam.
-
Turkneti kapattin mi ? Kapatmadiysan Turktelekoma nakil attirirsen o sekilde port aciyorlardi zamaninda.
ben Yazlik icin eski CEO araciligiyla port actirmistim. 4 yilldir gezgin internet icin 69 TL oduyordum portu kapattirmamak icin. gezgin interneti sonlandirdilar ucuz diye. -
Mali27 bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
0 (252) 555 12 73
Telekomun mu bu numara bende de port yok.
evet 2 arkadaşımın port yok sıkıntısını çözdüler 1 kişininkini bina yeni diye çözemediler
deneyin şansınızı.
-
PanxeR bunu yazdı
0 (252) 555 12 73
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bugün uygulayacağım. Gelişmeleri burdan yazarım. İnternet bağlandıktan sonra türknete geçsem taahhüd bozma cezası çıkar mı?
mobil için ilk 1 ayda taahhüd bozma cezası çıkmıyordu.
-
türk telekomda memur çalışan tanıdık varsa port açtırman 2dk dır.
-
Güncelleme.
Biraz önce dönüş yaptılar. İl ankara olduğu için başka birine yönlendirdiler.