Ttnet Pratik Çözüm Programı Nedir?
-
Merhaba müridlerim sabah uyanıp pcyi açtığımda tarayacıya google yazıdım ve birde baktım ttnet pratik çözüm adlı bir programa yönlendirdi , iyi hoş ta??
Bu program bilgilerimizi nekadar alır , şu bahsedilen ttnetin phorm olayımı yoksa bu ??
Kişisel verilerin ve iletişimin gizliliğini ihlal ettiği, temel insan hak ve özgürlüklerine aykırı davrandığı gerekçesiyle, yurttaşların tepki gösterdiği, Avrupa Parlementosu'nun Türkiye'yi de içeren bir kararıyla1 da AB sınırlarında faaliyetleri yasadışı hale gelen Phorm, Türkiye'de faaliyetlerine başladığını duyurdu.2 Şirket, Türkiye'nin fiili tekel durumundaki servis sağlayıcısı TTNET ile anlaştı. Aynı tarihlerde TTNET, GEZİNTİ adlı servisini başlattı. Bütün dünyada büyük tepkiler gören ve yasal yaptırımlarla faaliyetleri engellenen Phorm konusunda Türkiye'de İnternet kullancılarını kişisel verilerinin gizliliğine sahip çıkmaya ve tepki göstermeye çağırıyoruz.
Sitesine girdim
TTnet pratik çözüm pcnizden hangi bilgileri toplar?
Pratik Çözüm yaşadığınız bağlantı sorununu çözmek amacıyla bilgisayarınızdan sistem bilgileri toplar.
- Temel Bilgisayar Özellikleri
- Ağ Bağlantı Ayarları
- İşletim Sistemi
- Tarayıcı Bilgileri
- Kullandığınız Modem Bilgileri
- Yüklü Olan Antivirüs Yazılım Bilgileri.
Kişisel dosyalarınızı toplamaz ya da üzerinde bir değişiklik yapmaz.
yazıyordu nedir ne değildir bir açıklarsanız sevinirim...
-
aynı sorunu yaşıyorum
-
bilgisayara indirdim bi halta yaramıyo
hız testi dns ayarları wi fi
ping ve trace testi yine boş bi servis
-
internete giremiyorum ki her zaman bu site açılıyor. bu sorunu nasıl çözcez peki ?
-
modemi resetlemişdim ondan sonra nete bağlanamamışdım. Bu program sayesinde sorunu çözmüştüm..