Ttnet Roket
-
Ayda bir defa yapabiliyorsunuz ve adil kullanım kotasına girmiyor.24 saat boyunca geçerli.
http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Roket.aspx
-
ziyaaa
-
hacked75 bunu yazdı
ziyaaa
Güldürdün hocam +1 :)
-
Başka zaman indirecek tonla şey olur şimdide indirecek şey bulamıyorum.
-
adamların roket diye 24 saatlik verdiği hizmeti ben burda aylık 25 tlye kullanıyorum amk.
İnsanlara limuzini vermek yerine limuzinle tur attırınca mutlu ediyorlar.
-
u235 bunu yazdı
adamların roket diye 24 saatlik verdiği hizmeti ben burda aylık 25 tlye kullanıyorum amk.
İnsanlara limuzini vermek yerine limuzinle tur attırınca mutlu ediyorlar.
sen kafanı yorma hoca parayı saçana türkiyede herşey var o download upload 100 de olur 1000 de olur :)
-
fiberim olsa turbo , roket vs takılsam
-
hipernet te de var mı acaba.. bence vardır ama yine de bi' denemem lazım.. tabi bunu kullanacak arkadaşlara önerim mutlaka ethernet kablosu kullanmaları.. ayrıca telekom u bu kampanyasından ötürü kutluyorum. aslında ttnet i seviyorum ben ya ama arada çok yamuk yapıyo' ona kılım..
-
RockZs bunu yazdı
hipernet te de var mı acaba.. bence vardır ama yine de bi' denemem lazım.. tabi bunu kullanacak arkadaşlara önerim mutlaka ethernet kablosu kullanmaları.. ayrıca telekom u bu kampanyasından ötürü kutluyorum. aslında ttnet i seviyorum ben ya ama arada çok yamuk yapıyo' ona kılım..
TTNET ROKET servisinden uygun altyapı koşullarına sahip bireysel ve kurumsal Fiber İnternet müşterileri yararlanabilir.
-
online başvuru yapabilen var mı? aramaya mesaja filan uğraşamam indirceğim 5-10gb bişi zaten :/