Ttnet Roket

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ayda bir defa yapabiliyorsunuz ve adil kullanım kotasına girmiyor.24 saat boyunca geçerli.

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Roket.aspx

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ziyaaa

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    hacked75 bunu yazdı

ziyaaa

Güldürdün hocam +1 :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Başka zaman indirecek tonla şey olur şimdide indirecek şey bulamıyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

adamların roket diye 24 saatlik verdiği hizmeti ben burda aylık 25 tlye kullanıyorum amk.

İnsanlara limuzini vermek yerine limuzinle tur attırınca mutlu ediyorlar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

adamların roket diye 24 saatlik verdiği hizmeti ben burda aylık 25 tlye kullanıyorum amk.

İnsanlara limuzini vermek yerine limuzinle tur attırınca mutlu ediyorlar.

sen kafanı yorma hoca parayı saçana türkiyede herşey var o download upload 100 de olur 1000 de olur :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

fiberim olsa turbo , roket vs takılsam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

hipernet te de var mı acaba.. bence vardır ama yine de bi' denemem lazım.. tabi bunu kullanacak arkadaşlara önerim mutlaka ethernet kablosu kullanmaları.. ayrıca telekom u bu kampanyasından ötürü kutluyorum. aslında ttnet i seviyorum ben ya ama arada çok yamuk yapıyo' ona kılım..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

hipernet te de var mı acaba.. bence vardır ama yine de bi' denemem lazım.. tabi bunu kullanacak arkadaşlara önerim mutlaka ethernet kablosu kullanmaları.. ayrıca telekom u bu kampanyasından ötürü kutluyorum. aslında ttnet i seviyorum ben ya ama arada çok yamuk yapıyo' ona kılım..

TTNET ROKET servisinden uygun altyapı koşullarına sahip bireysel ve kurumsal Fiber İnternet müşterileri yararlanabilir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

online başvuru yapabilen var mı? aramaya mesaja filan uğraşamam indirceğim 5-10gb bişi zaten :/

test 1 2
Toplam Hit: 1140 Toplam Mesaj: 10