folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Ttnet Şikayet Hakkında

Ttnet Şikayet Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Geçen sene askere gidiceğim için internetti dondurma kararı aldık ,  askerdeyken annem dilekçeyi verip interneti dondurttu(biz öyle biliyoruz ) Annemin başvuru yaptığı kadın dondurmasına dondurmuş ama 2-3 ay bizden ses çıkmayınca interneti-telefon hattı dahil iptal ediyor. Bizim haberimiz yok ,  askerden geliyorum (askerdeyken yeni eve taşınıyorlar )yeni eve internet başvurusu yapıyoruz bizden tekrar internet bağlantı ücreti alıyorlar . Normalde bağlantı ücreti almamaları lazım biz hattı kapattırmadık dondurduk , bunlar hattı iptal ettikleri için tekrar hat açıp bizden bağlantı ücreti alıyorlar.Şöyle birşey daha var biz telefon hattında tarife kullanamıyormuşuz . Niye diye soruyorum siz 2011 den sonra hat almışsınız diyor hala aynı şeyi bana tekrar ediyor. 10 senelik hattı iptal ediyor sonra bize yeniden açıyor , yeni hat açtığı içinde tariflerden yararlanamıyoruz işe bak  , 8de8 kadın hatalı (telekom hatası ) Dahasıda var Bu kadın biz istemediğimiz halde bize tivibu paketi vermiş onuda iptal ettirdim. Tivibu hakkında bilgim yok istemediğimiz halde açabiliyorlarmı ordanda şikayet edebilirmiyim : )

Kadının yanına annemle gittim , ben konuşunca 3.5 attı sizden 6 ay boyunca 30 lira interneti ücreti alırız istermisiniz dedi  ,  kabul etmedim şikayet ediceğimi söyledim .

Burda herkes ben dahil ttnete bi ton küfr ettmiştir halada ediyor . Sizden isteğim bana akıl vermeniz  , bu yazdıklarımdan birşeyler çıkarmı neler yapabiliriz ? Eğer hiç birşey olmaz diyorsanız en son gider 6 ay 30 tl lik tarifeyi kabul eder gelirim.

küfrederiz villalara kulübeden
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hattın kapatılmasına dair bir imzan yoksa hocam git hakkını arar bunların bir genel müdürlükleri var zamanıda internet kesilme prpblemi ile ilgili yerel telekom bürolarına ne kadar başvurduysam bir vavık olmadı sonra bu donanımhaber midir nedir orada şşikayet vs linki var oradan iletişime geçtim anında elemanlar geldler üstelik adamlar beni arardılar bir sıkıntı çıkardılarmı işlerini iyi yaptılarmı sorun varmı hala vs diye genel müdürlükmüş onlar vs

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

internetin dondurulma süreci 90 gün telefonunki daha uzundur. sizden ses soluk çıksın çıkmasın hiç bir şekilde bunlar aç dmeden açmayız olayı olmaz!!! çünkü süre dolduğunda hat otomatik olarak tekrar kullanıma açılır! İptal sizden kaynaklı değil direk itiraz hakkınız doğmuş! 2011 den sonra hat tarifeleri neyse onlardan bir tanesini seçebilirsiniz benim bildiğim iptal ettin yok bundan sonra sana tarfie falan diye bişi olmaması lazım.

"tivibu paketi vermiş" sınırsız internete bir ara ücretsiz veriliyordu istesende isstemesende kilitleyebiliyolardı. her ne halt sa önemli değil orası istemeden verdilerse zaten otomatik iptal hakkın doğar + yasal değidir.

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dondurduk kayıtlardada var , kadın bilgisayara bakıp bize dediki siz hattı dondurmuşsunuz aradan zaman geçince ben açtırmıcağınızı düşünerek hattı iptal edip kapatmışım. Kendi hatasını kabul ediyor zaten şikayet edebilirsiniz dedi.Bu tivibu olayındanda şikayet edebilir miyim : )

2010 yada 2011 tam bilmiyorum ama biz sözde 2011 den sonra hat açtığımız için telekomun kampanyalarından yararlanamıyormuşuz , ev telefonu kullanmadığımız için gidip indirimli paket alalım dedik ,  rahat 10 senedir o hat açık veremiyoruz diyor siz 2011 den sonra hat almışsınız durmadan aynı şeyi söylüyo

küfrederiz villalara kulübeden
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

kız genç ve güzelse boşver 

"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

smile aldım rahatım hacı d smartda veriyo herifcioğulları ttnetde net yok bende var iyi böle iyi

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

aynı sorun bende oldu 2 ay önce arayıp düzenli fatura ödemelirinizden dolayı faturanızı 44 tl ye düşürüyoruz dedıler tamam dedım kapattım (normal fatura 59 tl) neyse 1 ay sonra fatura geldi 44 tl buraya kadar tamam internete girdim online işlem merkezine benden 12 aylık taahür almışlar ben isemiyorum akrdaaş aradım söyledim böyle böyle neyse ses kayıtlarına baktılar felan geri iptal ettiler bu ay fatura geldi 109 tl akduklarım almadıkları parayı üstüne eklemişler bi de o kadar vergi 109 lira olmuş dün aradım 79 a düşürdü sora sinirlenince 65 e sonra kayıt almamız gerek sistem bozuk dedi arın arayın faturanız duzeltsınler dedıler simdi şikayet etsem bi şey cıkar mı ne yapmam gerek düşürmezlerse sonuç olarak benım suçum değil

imza
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi_mali
    asi_mali's avatar
    Erkek

ben bu ttnet ta.................................!!! alsın kablosunu da bi taraflarına döşesin!!.bu devirde adamlar derebeylik düzeni kurmışlar ,vatandaşı yoluyorlar yazık!

http://www.tahribat.com/forum/2017-mart-turkiye-ekonomik-krizi-223734/13 http://www.tahribat.com/forum/ulke-ekonomisi-doviz-ve-zamlar-genel-konu-224852/9
Toplam Hit: 1129 Toplam Mesaj: 8