folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ttnet Sorunu Bı El Atın

Ttnet Sorunu Bı El Atın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler a noktasında ttnet ınternetını kullanıyordum sınırsız olanlardan sımdı b noktasına tasındım nakil yaptırdım bu kezde modem fiber interneti desteklemıyor. Sımdı yenı bı fıber ınternetı destekleyen modemmı almam lazım ne yapmam lazım?

Not : Modem almam gerekıyorsa almak ıstemıyorum ttnet e goturup eskısını verip yenısını alma şansım varmı ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek

benim bildiğim ttnet oraya hat falan çekiyordu yani bi yakınıma öyle olmuştu 

wAreX!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

yeni oturdugun yerde alt yapı fiber mi ?

fiberse tabiki fiber modem alacaksın.

eski modemi getir yenisini getir yok şuan benim bildiğim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Hocam yeni oturduğun yerde fiber altyapı varsa taahhütname ile fiber destekli moden alabiliyosun tabi geri iade etmen şartıyla şöyle ki sana modemi al kullan diye veriyorlar :D Ttnetten çıkınca yada taşındın ve orda fiber yok gidip veriyosun modemi. Ben öyle yapmıştım geçen sene.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Hocam yeni oturduğun yerde fiber altyapı varsa taahhütname ile fiber destekli moden alabiliyosun tabi geri iade etmen şartıyla şöyle ki sana modemi al kullan diye veriyorlar :D Ttnetten çıkınca yada taşındın ve orda fiber yok gidip veriyosun modemi. Ben öyle yapmıştım geçen sene.

belese versinlerde tahutname veririz zaten 2 ay burda oturacagim

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 807 Toplam Mesaj: 5