folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ttnet Tarife İle İlgili Bir Soru?

Ttnet Tarife İle İlgili Bir Soru?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    command3r
    command3r's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şu anda 29tl kotalı kullanıyorum bunu 52.90lık limitsize geçirmek istiyorum internetten başvuru yapabilir miyim yapabilirsem nereye bir link atar mısınız?

ttnetin sitesini taradım ama bulamadım

djarum black kanka
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

günlerini iyi ayarla yoksa çift fatura geçirebilirler ttnet online işlemler diye googledan arat bulursun linkini

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

ttnet giris yaptıktan sonra online bolum yerınden kayıt Yoksa Kaydını Yaptır Ve orda Tarife degişikliginden istedigin yere geç

Beleş wireless kahramanı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gazez
    gazez's avatar
    Erkek
    ayın 30 da geçmen lazım yoksa çift fatura geliyor
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

gazez bunu yazdı:
    -----------------------------
    ayın 30 da geçmen lazım yoksa çift fatura geliyor
    -----------------------------

ayin otuzu mu yoksa gun gunu mu ? O.o

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlos
    catlos's avatar
    Erkek

https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/login.do burdan tek şifre üyeliği yap sonra girip değiştirirsin

ayrıca istediğin tarihte yap hiç sorun değil çift fatura geliyor demişler ama öyle birşey yok sadece ttnette faturalar ayın 1 inde düzenleniyor yani kullanmadan önce fatura düzenleniyor örnek veriyorum ekim ayının 15 inde limitsize geçtin diyelim ekim ayının faturası sana ay sonunda 29 TL yani eski tarifen üzerinden gelir. ama sen 15 inden sonra limitsiz kullanırsın yani ekim ayında limitli parası ödeyip limitsiz kullanırsın bu yüzden ekim ayında eksik ödediğin tutar kasım ayının faturasına eklenir. yani limitsiz paket ücreti + iki tarife arasındaki fark ücretinin 15 günlük kısmı bu yüzden de sonraki ay faturasının yüksek geldiğini çift fatura ödediğini sanırsın. tarife değişikliği yaptığın ayda neden fatura düşük geldi demezsin ;)

sonuç olarak hangi tarifede kaç gün kaldıysan hepsi hesaplanır ne kullandıysan onu ödersin

severim serçeleri, narin olur pençeleri...
Toplam Hit: 720 Toplam Mesaj: 6