Ttnet Tarife İle İlgili Bir Soru?
-
şu anda 29tl kotalı kullanıyorum bunu 52.90lık limitsize geçirmek istiyorum internetten başvuru yapabilir miyim yapabilirsem nereye bir link atar mısınız?
ttnetin sitesini taradım ama bulamadım
-
günlerini iyi ayarla yoksa çift fatura geçirebilirler ttnet online işlemler diye googledan arat bulursun linkini
-
ttnet giris yaptıktan sonra online bolum yerınden kayıt Yoksa Kaydını Yaptır Ve orda Tarife degişikliginden istedigin yere geç
-
ayın 30 da geçmen lazım yoksa çift fatura geliyor
-
gazez bunu yazdı:
-----------------------------
ayın 30 da geçmen lazım yoksa çift fatura geliyor
-----------------------------ayin otuzu mu yoksa gun gunu mu ? O.o
-
https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/login.do burdan tek şifre üyeliği yap sonra girip değiştirirsin
ayrıca istediğin tarihte yap hiç sorun değil çift fatura geliyor demişler ama öyle birşey yok sadece ttnette faturalar ayın 1 inde düzenleniyor yani kullanmadan önce fatura düzenleniyor örnek veriyorum ekim ayının 15 inde limitsize geçtin diyelim ekim ayının faturası sana ay sonunda 29 TL yani eski tarifen üzerinden gelir. ama sen 15 inden sonra limitsiz kullanırsın yani ekim ayında limitli parası ödeyip limitsiz kullanırsın bu yüzden ekim ayında eksik ödediğin tutar kasım ayının faturasına eklenir. yani limitsiz paket ücreti + iki tarife arasındaki fark ücretinin 15 günlük kısmı bu yüzden de sonraki ay faturasının yüksek geldiğini çift fatura ödediğini sanırsın. tarife değişikliği yaptığın ayda neden fatura düşük geldi demezsin ;)
sonuç olarak hangi tarifede kaç gün kaldıysan hepsi hesaplanır ne kullandıysan onu ödersin