Ttnet Ten Jest

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

dün akşam saat 10:30 civarı evdeki netimi kesti ttnet faturaları ödemeyi unutmuşum :)

neyse sorun yok ama bi baktım mail.google.com a ve benim hosting firmasına girebiliyorum başka nereye tıklasam ttnetin borcundan dolayı blabla sayfasına yönlendiriyor :)

dedim acaba işlem yapabilirmiyim diye denedim 5-6 kez karşılıkla maillleştik arkadaşla

serverede dosya yükledim sabah ofisten aldım (: 

bu iki sayfanın ortak noktası ise browserda (ff) son girdiğim siteler olması

teşekkürler ttnet..

not: eskiden gece 2 den sonra kesiyolardı artık erken kesiyolar :) ben kesene kadar fatura ödemiyomda her 3 ayda bi kesiyolar ordan tecrübeliyim :) muah

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

edit: zaten kapalı değil mi

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Ercab bunu yazdı:
    -----------------------------

herneyse abicim her zaman kafam girsin

-----------------------------

yazdığınız yorumlara dikkat edelim arkadaşlar.. sonra siteyi kapatıyorlar.. ince eleyip sık dokuyorlar.. biraz dikkatli olalım.. 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 948 Toplam Mesaj: 3