Ttnet Ultra İnternet Hakkında
-
16 mb kadar olan paket 2 yıl kontratla 44 lira + 15 lira yalın internet ücreti 63 liraya geliyor. bi arkadaşım telefon baglatıp musteri hizmetlerini aradığında 15 lira olan yalın ücretini silip 7 lira sabit ücret eklendiğini söyledi. var mı böyle birşey?
çok acil internet baglatmam lazım, yalın baglatıp sonrasında ev telefonu baglatıp yine sabit telefon abone ücretini 7 liraya düşürebilir miyim?
şididen teşekkürler
-
Aralık ayında bizde hipernet kampanyasına geçtik. 25mbit intenet(75gb akk) + konuştuğun kadar öde telefon + tivibu ev 24ay taahhütlü 53 tl idi.
Bu kampanya devam ediyorsa öneririm, sinema paketi filan alırsanız full tivibu paketi web mobil filan dahil 80tlye geliyor. Ama dediğim gibi paketin standart halide oldukça iyi.
-
Hocam superonline fiber varsa ona bak. Yalin ben kullaniyorum daha hesaplı ttnete gore.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Hocam superonline fiber varsa ona bak. Yalin ben kullaniyorum daha hesaplı ttnete gore.
ekleme; fiber altyapısı yok. olsa 10 bile düşünmem zaten. o değilde odluğunu farz edeyim, ttnetin niye götü bu kadar kalkık? S.online 25 mb internet veriyor, hemde fiber 55 lira, ama sen sikik 16'a kadar(!) adsl'i 69 liraya veriyorsun. daha ucuz yapması gerekirki tercih edilsin. yoksa altyapı olan yerleri zaten kaybetti bari olmayanlara geçireyimde onu ordan mı ikame edeyim diyor. bak sinirlendim ya
RotKerim tarafından 24/Haz/14 21:08 tarihinde düzenlenmiştir -
RotKerim bunu yazdı
16 mb kadar olan paket 2 yıl kontratla 44 lira + 15 lira yalın internet ücreti 63 liraya geliyor. bi arkadaşım telefon baglatıp musteri hizmetlerini aradığında 15 lira olan yalın ücretini silip 7 lira sabit ücret eklendiğini söyledi. var mı böyle birşey?
çok acil internet baglatmam lazım, yalın baglatıp sonrasında ev telefonu baglatıp yine sabit telefon abone ücretini 7 liraya düşürebilir miyim?
şididen teşekkürler
VDSL varsa vdsl bağlat.
Modem hediye, yalın ücreti yok. İlk 12 ay 49,90TL 13-24.ay 61,90TL
http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/hizi-kesfet-kampanyasi-fibernet.aspx
-
taahhütsüz doping internet kullanıyorum 16 mbit yalın 63 lira . bende 1 yıl ttnet üniversiteli kullandım sözleşmem bitti faturam 83 lira oldu aradım
bunları uygun bi kampanya bulurlar diye neyse 1 saat hugo gibi 1e bas 3e bas yok 24e bas zar zor bağlandım ben öğrenciyim uygun kampanyanız
var mı diyorum bana 77 liralık kampanyayı söylüyor neyse tamam yarın ttnet bayine gider netimi kapatırım deyip kapattım telefonu. önceden böyle
değildi bunlar kapatırım lafını duyunca hemen uygun bişeyler yapıyorlardı paraya doydular heralde
adeleks tarafından 24/Haz/14 21:53 tarihinde düzenlenmiştir