TTNET Vakasi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

Arkadaşlar TTNET kullanicisiyim.Bugün fatura ödemeye gittim.Telefon faturasi ile internet faturasi beraber 103 tl ödedim.Telefon 23 TL

gelmiş internet 80 lira.Daha önceleri bu kadar gelmiyordu.Geçtiğimiz hafta tivibu aboneliğinide kabul etmedim.Herhangi birşeyde kabul 

etmedim.Anlayacağiniz TTNET'in bu kaziğindan sonra internet erişimimi kapattirmak istiyorum.Başka bir internet servis sağlayicisina 

abone olup interneti öyle sağlamak istiyorum.Bana önerebileceğiniz TTNET'ten daha ucuz bir sağlayici var mi? Ve bu internet

sağlayicisina abone olduğumda yine modem parasi gibi bir para ödemem gerekir mi ? Yoksa sadece alacağim sağlayicinin bayisine gidip

telefon numarasi vermem yeterli olurmu ? Beni bu konuda aydinlatirsaniz sevinirim.

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

fiber altyapısı varsa süperonline iyi kötü diyolar ama bende geçmeyi düşünüyorum kampanyaları var sürekli şimdiki 20 limitsiz internet 1 yıl digitürk 

telefon 12 tl 300dk  güzel kampanya bence senin ttnet olayına gelince bazen kampanya için  arıyolar kabul etmesende kampanyaya dahil ediyolar aynı durum benimde başıma geldi ses kayıtlarını incelettim ama genede sike sike o 105 lirayı ödedttiler sen online işlem merkezinden kontrol et bi üyeligin var mı diye

imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

kardeş geçiş nasil oluyor onuda sormuştum

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

çevrenizde kablolu yayın varsa özellikle tavsiye ederim temiz pürüzsüz kesintisiz ve  ekonomik internet kullanıyorum, 150 ye yakın hd  tv kanalı sinema paketi ve yanında internet hizmeti için  su an faturama bakıyorum 48.50 tl,

türksat - uydunet 

1mpps    29 tl/ay

3mpps   49 tl/ay

5mpps   69 tl/ay

:) mutluyum, huzurluyum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Bende 62 tl olan faturam 69 geldi odedik niye boyle dedim bilmiyoruz diyolar dalga gecer gibi

Ben bu insanları anlamıyorum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

dsmarta bi bak hoca

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    buruksu bunu yazdı

çevrenizde kablolu yayın varsa özellikle tavsiye ederim temiz pürüzsüz kesintisiz ve  ekonomik internet kullanıyorum, 150 ye yakın hd  tv kanalı sinema paketi ve yanında internet hizmeti için  su an faturama bakıyorum 48.50 tl,

türksat - uydunet 

1mpps    29 tl/ay

3mpps   49 tl/ay

5mpps   69 tl/ay

en iyisi kablolu yayın diyorlar bende bağlatacağım.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

bana da 2 aydır 69tl geliyor.artık 8mbit de yalan oldu.s.ktiğimin adil kullanım kotasını çıkarıp götlerinden 3 5 tarife daha çıkardırlar.ocak gelsin şu taahhüt bitsin ben de ttneti iptal edecem.

smile ya da superonline kullanan var mı? bunlar ne durumda 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.kablonet.com.tr/

Toplam Hit: 1252 Toplam Mesaj: 9