TTNET Vakasi
-
Arkadaşlar TTNET kullanicisiyim.Bugün fatura ödemeye gittim.Telefon faturasi ile internet faturasi beraber 103 tl ödedim.Telefon 23 TL
gelmiş internet 80 lira.Daha önceleri bu kadar gelmiyordu.Geçtiğimiz hafta tivibu aboneliğinide kabul etmedim.Herhangi birşeyde kabul
etmedim.Anlayacağiniz TTNET'in bu kaziğindan sonra internet erişimimi kapattirmak istiyorum.Başka bir internet servis sağlayicisina
abone olup interneti öyle sağlamak istiyorum.Bana önerebileceğiniz TTNET'ten daha ucuz bir sağlayici var mi? Ve bu internet
sağlayicisina abone olduğumda yine modem parasi gibi bir para ödemem gerekir mi ? Yoksa sadece alacağim sağlayicinin bayisine gidip
telefon numarasi vermem yeterli olurmu ? Beni bu konuda aydinlatirsaniz sevinirim.
-
fiber altyapısı varsa süperonline iyi kötü diyolar ama bende geçmeyi düşünüyorum kampanyaları var sürekli şimdiki 20 limitsiz internet 1 yıl digitürk
telefon 12 tl 300dk güzel kampanya bence senin ttnet olayına gelince bazen kampanya için arıyolar kabul etmesende kampanyaya dahil ediyolar aynı durum benimde başıma geldi ses kayıtlarını incelettim ama genede sike sike o 105 lirayı ödedttiler sen online işlem merkezinden kontrol et bi üyeligin var mı diye
-
kardeş geçiş nasil oluyor onuda sormuştum
-
çevrenizde kablolu yayın varsa özellikle tavsiye ederim temiz pürüzsüz kesintisiz ve ekonomik internet kullanıyorum, 150 ye yakın hd tv kanalı sinema paketi ve yanında internet hizmeti için su an faturama bakıyorum 48.50 tl,
türksat - uydunet
1mpps 29 tl/ay
3mpps 49 tl/ay
5mpps 69 tl/ay
-
Bende 62 tl olan faturam 69 geldi odedik niye boyle dedim bilmiyoruz diyolar dalga gecer gibi
-
dsmarta bi bak hoca
-
buruksu bunu yazdı
çevrenizde kablolu yayın varsa özellikle tavsiye ederim temiz pürüzsüz kesintisiz ve ekonomik internet kullanıyorum, 150 ye yakın hd tv kanalı sinema paketi ve yanında internet hizmeti için su an faturama bakıyorum 48.50 tl,
türksat - uydunet
1mpps 29 tl/ay
3mpps 49 tl/ay
5mpps 69 tl/ay
en iyisi kablolu yayın diyorlar bende bağlatacağım. -
bana da 2 aydır 69tl geliyor.artık 8mbit de yalan oldu.s.ktiğimin adil kullanım kotasını çıkarıp götlerinden 3 5 tarife daha çıkardırlar.ocak gelsin şu taahhüt bitsin ben de ttneti iptal edecem.
smile ya da superonline kullanan var mı? bunlar ne durumda
-
http://www.kablonet.com.tr/