Ttnet Vdsl2 Hakkında Fikirleriniz
-
ttnet vdsl2 hakkında fikirleriniz nedir.alan varmı fiatlari nasil acaba?
-
lüzumsuz gibi hocam. 16 mbit bağlantı için 98 lira.
superonline ın fiberobtik bağlantı fiyatlarına bi bak derim. yanlıs hatırlamıyosam 100mbt 150 lira gibiydi..(tabi bu imkan sadece sitelerde oluyo orası ayrı)
-
fiatlar yüksek aylık 110 tl den başlıyor.
-
http://www.superonline.net/bireysel/kampanyalar/superpaket.aspx
-
Fiyatlar gayet normal, 1 mb 30 liraysa, 16 mb 100 lira üstünde olması anormal değil.
Önemli olan alt yapınız destekliyor mu ? Yıllardır telekom sektöründeyim, ama santrala olan uzaklığımdan dolayı 1 mb kullanamıyorum. Her şey para değil...
-
2 farklı yerde kullandım, hatta ankarada ilk kullanan benim kurtuluşta bi yurda taktık, allah belasını versin...
telekomdan geliyorlar, hat tespiti yapıyorlar, modemden bakıyorsun desteklediği hat 38.000 mbps
tamam diyor veriyorlar,
günlük en az 3 saat bağlantı yok...
2 adet modemleri var ttnetin getirdiği birisi huawei diğerini hatırlamıyorum, türkçeleştiren ttnein salak programcıları javascript hatası yapmış alette wireless acamıyorsun :|
Bunu kendileride kabul ettiler...
Aman hocam, sakın ama sakın başıma actığı belanın hesabı yok...
hattı almadan önce ttnet müşteri hizmetlerinden santralinin telefon numarasını al...
555 bir numara verecekler orayı arayıp kendi santralinin 220 ile başlayan santral numaranı al...
ara, saolsunlar ilgileniyorlar, deki abicim evim burda bu telefon numaram 8 mbit taktıracam ama destekliyormu...
en sağlam bilgiyi oradan alırsın...
-
VDSL2'nin ADSL'den farkı nedir?
VDSL2 ve ADSL hizmetlerinin her ikisi de bakır kablo üzerinden verilmektedir. Ancak VDSL2 hizmeti teorik olarak 100 Mbps'e kadar yüksek bant genişliği sunmaktadır.
başka bişey demeye gerek yok zaten.
-
attack bunu yazdı:
-----------------------------
VDSL2'nin ADSL'den farkı nedir?
VDSL2 ve ADSL hizmetlerinin her ikisi de bakır kablo üzerinden verilmektedir. Ancak VDSL2 hizmeti teorik olarak 100 Mbps'e kadar yüksek bant genişliği sunmaktadır.
-----------------------------Alıntı güzel ama işaretlenen yer yanlış hocam :)))
Sadece teorikde verebiliyor :)))
Bi Kafeye aldık, dün akşam 3saat yoktu kızılayda...
-
Teori de Usb 2.0 ın veri kopyalama hızı da çok fazla ama pratikte bir türlü teoriyi yakalayamadı. Sanırım ttnetin düzende aynı şekilde :)
-
abi amk adamın biri amsterdamda 100 mb internete giriyor ta paristen felan ping atıyor adamın 100 mbit in 75 mb out. gelde şimdi çıldırma. ne biçim ülkede yaşıyoruz be! 2 mbit yapayım dedim 60 küsür lira dediler. vdsl2 de in var da up kaç onu bilelim.