Ttnet Vs Kampanyalı Modem Kırma
-
arkadaşlar modemin arayüzünde @ttnet kısmı pasif halde şu an elimdeki modem tp link TD-W8101G araştırdım ama sonuç yok
-
hacı yapabileceğin çok fazla bişiy yok versiyon güncellemeyi bi dene...aklıma başka bişiy gelmior :)
-
benzer bir durumda pikatel combomax a yazılım attıgımda işe yaramamıştı
-
ssh mi ne oradan değiştirince oluyor,
airtiesde ttnet dnslerine ayarlıydı ben oradan değiştiriyordum .bat dosyası hazırlamıştım. modemden ssh erişimini açman gerekiyor.
her reset(kapanıp açmada(modemi)) eski haline dönüyordu ama.
ssh mi telnet mi başka bişey mi emin değilim..
-
Airtes rt103 silebiliyom asdasd
-
metalati bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar modemin arayüzünde @ttnet kısmı pasif halde şu an elimdeki modem tp link TD-W8101G araştırdım ama sonuç yok
-----------------------------modemin teknik servisini ara kampanyadan aldığını falan söyleme ttnet kullanıyordum sorun yoktu şimdi sağlayıcıyı değiştirdim de nasıl çözeceğini sor :))
ikinci el aldım falan diyebilirsin illa sorarsalar, dene baakalım
-
Ben airties'ı aramıştım çok yardımcı oldular rt-205 olan modeli benimki,ttnet'ten kamoanyalı aldığımı ama dopinge geçtiğimi nasıl ayarlayacağımı sordum.Teknik servistekiler konuştular aralarında bir süre nasıl yapıalcağına dair sonra bana firmware dosyası gönderdiler mailime.Anlattıkları şekilde yaptım oldu.
Gönderdikler fw airtiesin sitesindeki normal modem fw idi.Sende modemine uygun fw dosyasını indirip modem arayüzünden güncelleme kısmından güncelle bakalım olacak mı?Farklı modemler ama tutar belki.Yada modem teknik servisini ara.