Ttnet Wifi Paylaşımı
-
merhaba arkadaşlar bu ttnet abonelerine belirli dakikalar veriyor. bu dakikalardan haberi yeni olan biri olarak bi ricam olacak. bu kullanıcı adı ve şifrelerini benimle yada başkalarıyla paylaşıp kotalı internet kullanıcılarına azda bi süre olsa kotasızinternet keyfini yaşatmanızı istirham ederim.iletişimi burdan yada pm ile yapalım o yüzden gizlemiyorum
-
bu kullanıcı adı şifreyle ceple nasıl girecem?
girdiğimde güvenli bağlantı değil diyo atıyo dışarı?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------alper eskiden bu problem yoktu sorunsuz girş yapılıyordu.sonradan olan bişi o ttnetlede konuşmuştum cihaz kaynaklı demişti daha önce girip sonra girmemesi ilginç tt taraflı ama kabul etmio :D
-
benim olsa da vermem
-
Bizim yurtta deniyo kelalar :D Bana da verdiler wifi bilgilerini 900 dk uzaktan bağlanmak serbest ohh :D Tabi ben kullanmadım:P
-
iyi güzel hoş ama sınırsız olduğum halde 600dk sınırım var :) ayrıca ben 7/24 evde olan birisi değilim. yeri geldiğinde kullanıyorum.
kablonet'e geçmeyi düşündün mü? -
FCN bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------alper eskiden bu problem yoktu sorunsuz girş yapılıyordu.sonradan olan bişi o ttnetlede konuşmuştum cihaz kaynaklı demişti daha önce girip sonra girmemesi ilginç tt taraflı ama kabul etmio :D
-----------------------------kullanıcı adı şifre soruyomuydu önceden?
-
FCN len sorunu çözmüşler
ayarlar/telefon/telefon yönetimi/güvenlik/sertifika yönetimi/yetki sertifikaları menüsünden "GlobalSign Certificate Authority" isimli sertifikayı silince sorunun ortadan kalktığını söylemiş.Bunu bulmak içinde tüm sertifikaları tek tek silip denediğini eklemiş.Sağolsun.
Ancak benimde ufak bir keşfim oldu.Şöyleki,
Belirtilen sertifikayı silmeye gerek yok.Üzerine bir kez tıklatıp seçiyoruz ve seçeneklerden güven ayarlarına tıklıyoruz.Buradan internet bölümünü hayır olarak ayarlayarak geriye tıklıyoruz.İşte bu kadar.Boş yere silmeye gerek yok yani
Telefonda hiçbir sorun oluşmamaktadır merak etmeyin.Yinede bir sorun olursa aynı ayarın tersini yaparak eskiye döndürebilirsiniz.3 farklı ttnet noktasında denedim.Sorunsuz internet bağlantısı yaptım.Ayrıca bilgisi olmayanlar için ekleyeyim,Bu ttnet modemlerinden internete girildiğinde otomatik bir sayfa açılacak ve bu sayfadan giriş yapılması istenecek.YArın deneyecem
-
ocak ayı boyunca sınırsız kullanıcılarına özel olarak 2011 dakika bedava wi-fi var. ben kendimde yeri geldimi kullanıyorum. ama senle kimse şifresini paylaşmayacaktır. çünkü bedava bittikten sonra faturaya girecek :)
-
bende 9-1o civarı hesap var. hatta bir ara tbt den bir muritla paylaşmıştım yazın. tatil bölgesindeydi nete acil girmesi lazımdı felan :)
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
bende 9-1o civarı hesap var. hatta bir ara tbt den bir muritla paylaşmıştım yazın. tatil bölgesindeydi nete acil girmesi lazımdı felan :)
-----------------------------4 hesap var :D benim ev büro kız birtanede internet cafe :D