Ttnet Yardım
-
size ttnet ile ilgili birşey sorucam madmanin biras kafasını şişirdim
Arkadaşlar ben mayıs ayında kotamı 200 mb geçmişim geçen ay normal
ödedim 29 ytlmi ama gel gör bu ay geldi fatura dönemi haziran dönemi
bana diyo kotayı 200 mb geçmişssin oysaki kota daha haziran ayında 3.08
gb gözüküyor.
1)Nedir Bu Hikmet ?
2)Bazı arkadaşlar diyorki geçen dönemin faturasıdır yani dönem haziran olarak
yazıyor ama aslında mayıs ayınınki geliyor ? varmı böyle birşey
3)Ben temmuz ayına geçince kota sıfırlanıcak ya direk temmuz faturası 0 halden başlayıpmı gelicek yoksa bu haziran ayındaki 3.08 gb üzerindenmi
dewam edicem ????
4)Eğer 3. sorudaki gibi bir durum varsa ben koskoca temmuz ayı boyunca
3 gb dan arta kalmış 1 gb kota ile nasıl idare edicem ??Ekran görüntüsü http://img104.imageshack.us/my.php?image=kotadn2.jpg
Mürit arkadaşlarım birileride bana dedi işte temmuza geçince kota sıfırlanıcak ve sen sıfırdan başlıyacaksın
gerçekten öyle bi durum varmı yoksa 3 gb üzerindemi dewam edicem eğer öyleyse ben koskoca temmuz ayını
nasıl 1 gb ile geçircem ???? :(
-
sana en iyi cevabı emir_reis verir..
-
geçtiğin kota ertesi aya yansıtılıyor diye biliyorum.
bende dün sınırsıza geçtim mutluyum :D
--
2-3 günlük ödünç rapid premium verebilecek var mı :|
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------geçtiğin kota ertesi aya yansıtılıyor diye biliyorum.
bende dün sınırsıza geçtim mutluyum :D
--
2-3 günlük ödünç rapid premium verebilecek var mı :|
-----------------------------Bence sen yanlıs biliyorsun ve baskalarını yanlıs bilgilendiriyorsun.Kota ile ilgili her türlü sorunu biliyorum merak etme.
Kotayı gectiğin her 1 gb basına 10 ytl fazla veriyorsun.
Geçtiğin kadar azdan baslıcan diye falan bişey yok.
Artık ttnet-kota mağdurlarından biri olarak bu konuda bilinclendim
-
o kadar video program indiriyorum o kadar film izliyorum bi tonda şarkı indiriyorum yinede 29 geliyo ama bu ayı bilmiyoruım tabi birden patlamaz inş
-
bende mayıs ayında bağlattım internetimi..5 mayısta.'standart tarife'
http://img102.imageshack.us/my.php?image=kotabr2.jpg
kotayı 4 gb diye biliyorum ama faturada 2.8 gb aşmışın yazıyo.. 111.75 ytl fatura ödedim babam görmesin diye kaç gündür postacı bekledim.üçkağıtçı herif gelmedi ben gidip aldım ptt den..şimdi sen böyle deyince ben daha postacı yolu mu gözlicem. :S .. şimdi daha da kafa karıştı senin söylediklerinle beraber.. millet boşuna sö vmüyo bu telekoma tecrübelere tücrübe katıyor bu kurum