folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ttnet'den Turknet'e Geçme

Ttnet'den Turknet'e Geçme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Anlaşıldığı üzere TTNET kullanıyorum 16mb ultranet tarifesi. 70 lira filan fatura ödüyorum. Bir müridin konusu üzerine biraz araştırdımda Türknet'in aşağıda ki paketini buldum.

http://prntscr.com/ff2p6y

Geçilir mi problem yaşarmıyım?

Wingardium Leviosa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

benzer bi süreç için bknz;

http://www.tahribat.com/forum/btk-karari-ile-adil-kullanim-kotasi-sonrasi-hiz-ar-225595/66#msg2854230

son aşamada yaşananlar dışında turknetin pekte kabahati yok yani. zaten benzer süreç yaşayanları netten okumuştum. Bakalım şimdi ne olacak.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Mutlu Son :))

wifi ile test ettim modemle arasında 3 metre vardı ve telefonda o esnada güncellemeleri yapıyordu.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

@heza

Hocam müşteri hizmetleri arayıp upload hızımın 4 megabite yükseltilmesini talep ediyorum demeni öneririm.

Eyvallah hocam arıyorum birazdan 👍

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    omery bunu yazdı
    ManiakRhifat bunu yazdı
    omery bunu yazdı

Cumartesi günü geçiş tamamlandı kullanmaya başlayabilirsiniz dediler ama hat kutusuna ismimin yazılı olduğu kağıt bırakılmamış sırf bu yüzden interneti 4 gündür kullanamıyorum. Güzel bir geçiş süreci teşekkürler TurkNet. Bilginiz olsun diye yazıyorum :)

Sende nasıl oldu anlayamadım ama benim geçişte kimse gelmedi bile eve. Otomatik olarak ttnet den hattınız iptal edildi mesajı geldi, sonra turk.net kullanıcı bilgilerini yolladı. Akşam eve geldiğimde kullanıcı bilgilerini giriyim dedim modem de otomatik girilmişti :) Sen ilk önce ttneti iptal ettirip sonra mı turk.net e başvurdun?

Yok hocam taşıma işlemi yaptırdım. Cumartesi ttnet iptal mesajı, turknet'ten kullanıcı bilgileri geldi. Eski adsl modemi çıkartıp yeni vdsl modemi taktım kullanıcı adı şifreyi yazdım baktım olmuyor. Aradım apartmanda hat dolabına isminiz yazılı olduğu kağıdı bağlatmalısınız dediler ama öyle bir kağıt yoktu. O gün bugün hala gelselerde hangisi benim söyleseler diye bekliyorum. Bu konuyla ilgili ne bilgim var ne teçhizatım ondan kendim bişey yapamıyorum..

Hocam daha önce bağlantın olduğu için gerek yok ona. Otomatik yanıt vermişler sana da ilk defa bağlatan herkese aynı şeyi söylüyorlar. Çünkü turk telekom ankastresinden (böyle deniliyormuş) senin telefon hattına kablo çekilmesi lazım eğer ilk bağlatıyorsan. Zaten alt yapı sağlayıcısı değişmediği için sende gerek yok buna, zaten kablon çekili, sen modemden ayarları yapar girersin. Ama diğer arkadaşın dediği gibi modeme otomatik bilgi girme işini ilk defa duydum.

Toplam Hit: 8410 Toplam Mesaj: 55
internet ttnet turknet