TTNET'i Cepten Aramak
-
bağlantımdaki sorunu giderebilmeleri için bilgisayar başında olmam gerekiyormuş ev telefonu kablolu onun için cepten aramam gerekiyor ama ararsam kontör gider mi ? giderse de çok mu gider ? :)
-
ücretsiz diye biliyorum
-
Yok be hacim bisiy yaptiklari yok illa basinda olman gerekmiyo sana kesin modemin isiklarini teyit ettirceklerdir. Sorduktan sonra he he de gec orlari :D Ben hep yalan atmistim. Ver internetten teknik arizaya gelsinler yapsinlar. :3
-
yok ya ilk 70 saniyeden snra anasının nikahı bence arama cepten
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------
Yok be hacim bisiy yaptiklari yok illa basinda olman gerekmiyo sana kesin modemin isiklarini teyit ettirceklerdir. Sorduktan sonra he he de gec orlari :D Ben hep yalan atmistim. Ver internetten teknik arizaya gelsinler yapsinlar. :3
-----------------------------sorundan bahsedince ilk söylediği şey bilgisayar başındasınız değil mi oldu :F
-
çaldır kapat onlar arar :W
-
sen gerçekten sorunun düzeleceğini zannedip aramıyosundur inş :D
ben dedim 2-3 aydır böyle hızımın yarısını veriyorsunuz ki bu hızın düşmesi sizin altyapı çalışmanızdan dolayı oldu dedim.
bana birsürü şey sordular yok şöyle böyle en sonunda teknik servis yollicaz falan dediler 5 kere aradılar en sonunda sorun şöyle düzeldi.
kadının biri aradı hızınız burda 4 olarak gözüküyo bi deneyim bakalım 8 e çıkartabilicekmiyim dedi 8 e çıkardı ve 2 dk sonra hızım tekrar saniyede 1 megabayta geldi :)
o kadında bilgisayardan 0 anlıyordu :P
arayanlara 2-3 kere sordum siz 8 megabitin saniyede kaç kilobyte'a denk geldiğini biliyormusunuz diye :D
layı salak ya biri de şöyle dedi.
15 gb geçtiğiniz için hız 512 kb düşüyor dedi bende
siz 512 kb saniyede kaç kb oluyor biliyormusunuz dedim bilemedi tabiki :D
1/8 i olduğunu bilmiyorki daha
kısacası oradakiler pc den falan anlamıyorlar tek yapabilecekleri hızını artırmak olur hocam
-
cepten sabit hattı aramış gibi gider kullandığın hat diğer yönlere kaç krş sa artık
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
sen gerçekten sorunun düzeleceğini zannedip aramıyosundur inş :D
ben dedim 2-3 aydır böyle hızımın yarısını veriyorsunuz ki bu hızın düşmesi sizin altyapı çalışmanızdan dolayı oldu dedim.
bana birsürü şey sordular yok şöyle böyle en sonunda teknik servis yollicaz falan dediler 5 kere aradılar en sonunda sorun şöyle düzeldi.
kadının biri aradı hızınız burda 4 olarak gözüküyo bi deneyim bakalım 8 e çıkartabilicekmiyim dedi 8 e çıkardı ve 2 dk sonra hızım tekrar saniyede 1 megabayta geldi :)
o kadında bilgisayardan 0 anlıyordu :P
arayanlara 2-3 kere sordum siz 8 megabitin saniyede kaç kilobyte'a denk geldiğini biliyormusunuz diye :D
layı salak ya biri de şöyle dedi.
15 gb geçtiğiniz için hız 512 kb düşüyor dedi bende
siz 512 kb saniyede kaç kb oluyor biliyormusunuz dedim bilemedi tabiki :D
1/8 i olduğunu bilmiyorki daha
kısacası oradakiler pc den falan anlamıyorlar tek yapabilecekleri hızını artırmak olur hocam
-----------------------------hocam benim download hızım yavaş.bağlantım 8 mbit normal olarak 6 mbit gözükmesi gerekiyor ama bende 3 mbit.daha önce 1 mbit olarak gözüküyordu aradım 3 mbite çıktı.sonra düzelir dedim ama 2 ay geçti nerdeyse hâlâ bir düzelme yok.onun için arayacaktım :)