folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TTNET'i Cepten Aramak

TTNET'i Cepten Aramak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

bağlantımdaki sorunu giderebilmeleri için bilgisayar başında olmam gerekiyormuş ev telefonu kablolu onun için cepten aramam gerekiyor ama ararsam kontör gider mi ? giderse de çok mu gider ? :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

ücretsiz diye biliyorum 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Yok be hacim bisiy yaptiklari yok illa basinda olman gerekmiyo sana kesin modemin isiklarini teyit ettirceklerdir. Sorduktan sonra he he de gec orlari :D Ben hep yalan atmistim. Ver internetten teknik arizaya gelsinler yapsinlar. :3

I find your lack of faith disturbing.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

yok ya ilk 70 saniyeden snra anasının nikahı bence arama cepten

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

LordVader bunu yazdı:
    -----------------------------

Yok be hacim bisiy yaptiklari yok illa basinda olman gerekmiyo sana kesin modemin isiklarini teyit ettirceklerdir. Sorduktan sonra he he de gec orlari :D Ben hep yalan atmistim. Ver internetten teknik arizaya gelsinler yapsinlar. :3

sorundan bahsedince ilk söylediği şey bilgisayar başındasınız değil mi oldu :F

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

çaldır kapat onlar arar :W

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

sen gerçekten sorunun düzeleceğini zannedip aramıyosundur inş :D

ben dedim 2-3 aydır böyle hızımın yarısını veriyorsunuz ki bu hızın düşmesi sizin altyapı çalışmanızdan dolayı oldu dedim.

bana birsürü şey sordular yok şöyle böyle en sonunda teknik servis yollicaz falan dediler 5 kere aradılar en sonunda sorun şöyle düzeldi.

kadının biri aradı hızınız burda 4 olarak gözüküyo bi deneyim bakalım 8 e çıkartabilicekmiyim dedi 8 e çıkardı ve 2 dk sonra hızım tekrar saniyede 1 megabayta geldi :)

o kadında bilgisayardan 0 anlıyordu :P

arayanlara 2-3 kere sordum siz 8 megabitin saniyede kaç kilobyte'a denk geldiğini biliyormusunuz diye :D

layı salak ya biri de şöyle dedi.

15 gb geçtiğiniz için hız 512 kb düşüyor dedi bende

siz 512 kb saniyede kaç kb oluyor biliyormusunuz dedim bilemedi tabiki :D

1/8 i olduğunu bilmiyorki daha

kısacası oradakiler pc den falan anlamıyorlar tek yapabilecekleri hızını artırmak olur hocam 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergerde
    sergerde's avatar
    Erkek

cepten sabit hattı aramış gibi gider kullandığın hat diğer yönlere kaç krş sa artık

isyanda sergerde....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:

sen gerçekten sorunun düzeleceğini zannedip aramıyosundur inş :D

ben dedim 2-3 aydır böyle hızımın yarısını veriyorsunuz ki bu hızın düşmesi sizin altyapı çalışmanızdan dolayı oldu dedim.

bana birsürü şey sordular yok şöyle böyle en sonunda teknik servis yollicaz falan dediler 5 kere aradılar en sonunda sorun şöyle düzeldi.

kadının biri aradı hızınız burda 4 olarak gözüküyo bi deneyim bakalım 8 e çıkartabilicekmiyim dedi 8 e çıkardı ve 2 dk sonra hızım tekrar saniyede 1 megabayta geldi :)

o kadında bilgisayardan 0 anlıyordu :P

arayanlara 2-3 kere sordum siz 8 megabitin saniyede kaç kilobyte'a denk geldiğini biliyormusunuz diye :D

layı salak ya biri de şöyle dedi.

15 gb geçtiğiniz için hız 512 kb düşüyor dedi bende

siz 512 kb saniyede kaç kb oluyor biliyormusunuz dedim bilemedi tabiki :D

1/8 i olduğunu bilmiyorki daha

kısacası oradakiler pc den falan anlamıyorlar tek yapabilecekleri hızını artırmak olur hocam 

hocam benim download hızım yavaş.bağlantım 8 mbit normal olarak 6 mbit gözükmesi gerekiyor ama bende 3 mbit.daha önce 1 mbit olarak gözüküyordu aradım 3 mbite çıktı.sonra düzelir dedim ama 2 ay geçti nerdeyse hâlâ bir düzelme yok.onun için arayacaktım :)

Toplam Hit: 1519 Toplam Mesaj: 9