Ttnetin Geç Ve Yavaş Hizmeti..!
-
Akşam akşam küfür etmekten ağzım yamulacak. 444 0 375i aradım 7 dakikadır müzik duyuyorum açmadılar küfür ettim ettim kapattım. Bunlar gerçekten içeride ne yapıyolar anlamıyorum. Kafam girsin dedirtecek kadar yapıyolar yani. Bu insanların hakkını nasıl öderler bilemiyorum.
-
TTNET in savunulacak bi yanı yok bunu bi kenara koyayım sonrada cümleme başlayayım..
1. Sen ben o bu şu onlar bunlar şunlar türkiye de hemen hemen her evde pc var internet var.. Şimdi modemin kablosu çıktığı zaman interneti kesilen vatandaş ttneti arıyor.. modemin fişini takmayı akıl edemediği için. gitti 1 çağrı merkez personeli..
2. internet borcundan dolayı kapandı adam arıor arıor arıor gitti 2. personel
3. bilgisayarı açılmıyor internetten sanıor vatandaş arıor merkezi gitti 3. personel
4. youtube giremiyorum neden ? gitti 4.personel
bu böle sürer sürer sürer.. Vatandaşlarımızın hepsi pcden anlıyor diye bi şey yok.. hatta anlamayan anlayana nazaran çok düşük.. Şimdi sana bana abes kaçıor neden açmıyorlar diye.. İşte işten anlamayan vatandaşlarımız yüzünden aradığımız zaaman çok bekliyoruz.. Sen internetin gitse dns değiştirirsin ne bilim ip değiştirirsin modemi resetlersin yada başka modem takarsın internetin gelmezse öle ararsın ttneti. Ama vatandaşımız www.google.com.tr adresine gireceği zaman ww.google.com eksik bi harf yüzünden internete giremeyince ttneti arıyor internetim kesik diye buda çağrı personelini boşuna uğraştırmış ve bizim beklememizi sağlıo..
Tamam çok güzel bir hizmet verdiğini kimse söleyemez ttnetin fakat bide olaya bu pencereden bakmak gerek..
Saygılar sevgiler...