folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ttnetin Gezinti.Comu Sizde De Popup Açıyormu ?

Ttnetin Gezinti.Comu Sizde De Popup Açıyormu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Bu sabah ofise geldim , facebook u açacağım , gezinti.com a yönlendi birden sayfa , acayip kıllandım , bu konularda çok hassas biriyim , araştırdım  ttnetin işiymiş. Biz istemeden güvendiğimiz sayfalarda popup nasıl açar yahu ? 

ttnet kullanıcısı değilim , uydunet kullanıyorum bunda bile yapıyorsa , teknoloji adamların elinde demek yahu.

evet diyince de facebooka yönlendiriyor :) 

edit : görseller ekledim.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

allah belasını versin 

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

chrome'un bir eklentisi vardı, popupları varsayılan olarak tamamen engelliyor,

sen açmış olsan bile.

köşede tıklıyorsun engellenenleri görüp istediğini açıyorsun, ya da geçici izin veriyorsun

bulursam ismini yazayım

10 saniyelik aramayla buldum:

https://chrome.google.com/webstore/detail/better-pop-up-blocker/nmpeeekfhbmikbdhlpjbfmnpgcbeggic

YekteranBaymedir tarafından 04/Eki/12 13:59 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

adamın derdi popup engelle felan değil nerden çıktı bu gezinti zımbırtısı abi geçen bana da aynısı oldu zorla reklam yapıyorlar ipnler

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

aynen İzinsiz Reklam oluyor bu

SPAM maillerden farkı ne kalıyor

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam ben de Uydunet kullanıyorum, bende yok. Bence sizin sorununuz indirdiğiniz ve kurduğunuz bir programın yanında eklenti olarak gelen bir yazılım ile ilgili diye düşünüyorum. Yani mesela bir programın kurulumunu yaptığınızda atıyorum yanında Google Chrome'u yüklemesi gibi.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Hocam ben de Uydunet kullanıyorum, bende yok. Bence sizin sorununuz indirdiğiniz ve kurduğunuz bir programın yanında eklenti olarak gelen bir yazılım ile ilgili diye düşünüyorum. Yani mesela bir programın kurulumunu yaptığınızda atıyorum yanında Google Chrome'u yüklemesi gibi.

uydunette gelmemiş hocam ya ofisin altındaki telefoncuya bağlıymışım :) oda ttnetmiş öğrenmiş oldum. Ttnetin resmen zorla reklam yapması sinir bozucu.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben youtube.com a girerken çıkıyor genelde

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

Hocam bilgisayarını yasal yoldan izlemeye almışlar, aslında tüm ttnet kullanıcılarını izlemeye aldılar, diğer iss sağlayıcılarını bilmiyorum. Amaçları sizin girdiğiniz internet sitelerini izleyip, ilgi alanınıza göre size reklam göstermek,izletmek. Bu sadece görünen buz dağının ucu. Bir çok yazıda fişlendiğimize dair yazılar mevcut.

Detaylı bilgi için: http://www.sosmedblog.com/tag/phorm/ 

http://www.enphormasyon.org/

Ayrıca firefox da bi eklenti kurarak bu illetten kurtulabilir, izlenmekten kurtulabilirsin: https://www.dephormation.org.uk/index.php?page=2

saftiriksincap tarafından 04/Eki/12 15:11 tarihinde düzenlenmiştir

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
Toplam Hit: 1194 Toplam Mesaj: 9