Ttnet'in Hediyesi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

herkese selam,

bugün telefonla ttnet abone merkezine davet ettiler. önümüzdeki 7 ay boyunca internet ücretinin 12 tl  olacağını, bundan sonra 33.5 tl olacağını ve 60$ lık mikapi( müşteri temsilcisi aynen böyle yazdı) güvenlik paketi vereceklerini, önümüzdeki 2 yıl boyunca olan fiyat değişikliklerinden etkilenmeyeceğimizi, ve sokakta 4,5 saat wi-fi noktalarından internete girebileceğimi. ve bunu karşılığında hiç bir şey istemediklerini söylediler. bu eski üyelere bir hediye imiş . hemde bizim ttnetten. bende nazik hediyelerini kabul ettim . ama hala aklıma yatmadı bu iş. bu kampanya hakkında detaylı bilgiyi ttnet sitesindede bulamadım. bizim müridlerden kampanya hakkında bilgisi olan varmı acaba? bu işin içinden başka işler çıkarmı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ne kadar eskisin ki sen ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

aLsanCaK bunu yazdı:
    -----------------------------

herkese selam,

bugün telefonla ttnet abone merkezine davet ettiler. önümüzdeki 7 ay boyunca internet ücretinin 12 tl  olacağını, bundan sonra 33.5 tl olacağını ve 60$ lık mikapi( müşteri temsilcisi aynen böyle yazdı) güvenlik paketi vereceklerini, önümüzdeki 2 yıl boyunca olan fiyat değişikliklerinden etkilenmeyeceğimizi, ve sokakta 4,5 saat wi-fi noktalarından internete girebileceğimi. ve bunu karşılığında hiç bir şey istemediklerini söylediler. bu eski üyelere bir hediye imiş . hemde bizim ttnetten. bende nazik hediyelerini kabul ettim . ama hala aklıma yatmadı bu iş. bu kampanya hakkında detaylı bilgiyi ttnet sitesindede bulamadım. bizim müridlerden kampanya hakkında bilgisi olan varmı acaba? bu işin içinden başka işler çıkarmı ?

Hocam moralini bozmak gibi olmasın ama ttnet bu içinden hertürlü şey çıkabilir. Bizim kirve telefonu kapattırmak istediğinde işte siz bizim eski müşterimizsiniz 1 yıl boyunca sadece bağlantı ücretini ödeyip 2000 dk bedava konuşun dediler en son 350 tl fatura gelmişti. Ona göre dikkat et hocam.

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

sirpence 6 senelik aboneyim.

twilight_flame bakalım bende kuşkuluyum hala

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

taahhütname yenilemek için yapılmış olabilir (:

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

attack öyle bişeydende söz etmediler. bilgim olmadan uzatmış olabilirlermi ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

aLsanCaK bunu yazdı:

attack öyle bişeydende söz etmediler. bilgim olmadan uzatmış olabilirlermi ?

benim fikrim o yönde çünkü artık abonelerin eline taahhütname vermiyolar. istersen bi arayıp öğren hocam.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek

ben 2 senelik aboneliğimi doldurdum. gittim yeni modem aldim ayri eten 6 ayy boyunca yari fiyatini odiyeceğim internetin. ama 2 yıllık taahudname imzaladim. modem farki ayda 3 ytl faturaya eklenecek. onun dişinda eski aboneler için bir kampanyasini bilmiyorum. sen 6 senelik olduğun için olabilir.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
Toplam Hit: 1428 Toplam Mesaj: 8