Ttnetin Laptop Kampanyasındaki Laptop Hakkında
-
hacılar ttnetin şu 40 lira taksitli bi laptobu var. ondan almayı düşünüyoruz. ben pek anlamam işlemciden felan. oyun oynama için olmasa da program ve internet için. oyun da oynasa fena olmaz tabi de öyle çok yüksek oyunlar kurmam.bu laptop iş görür mü?
Marka & Model DELL Inspiron 15R Dizüstü Bilgisayar İşletim türü Intel® Core™ i3 -350M işlemci (2.26 GHz, 3MB Cache) İşlemci Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Basic Dahili bellek 320GB Bellek kartı aygıtı 3GB DDR3 1333Mhz Ekran boyutu 15.6" Ekran çözünürlüğü 1366x768 Grafik kartı 512MB ATI Mobility Radeon HD 5470 Harici G/Ç bağlantı noktaları 2xUSB, 1xeSATA/USB, 1xVGA, 1xHDMI Dahili sürücü DVD-RW Web kamerası 1.3MP Hoparlörler ve mikrofon Var Ağ arabirimi 10/100 Geniş bant kablosuz WiFi N Güç kaynağı türü 90W Pil türü 6 Cell Garanti 2 Yıl müşteri yerinde destek -
Telekom tüyünü bile vermez hacım böle kolay kolay, hiç bulaşma bence bunlara, bu kampanya ya filan vardır bi bit yeniği bununda altında.. Pc de öle aman aman değil ama idare eder cinsten
-
tahminen söylüyorum taksitlerin bitene kadar ttnet internet kullanıcan diye sözleşme yapılıyodur sana.ben bş bit yeniği olcagını sanmıyorm hem pcnin parasını ödüceksin hemde adamların internetini kullanıcaksın, adamlar bi şekilde müşteriyi garanti altına almak icin yapıyodur bunu
-
8'mbp interneti 0.8 olarak alıorum artık sen düşün varmıdır yokmudur bi bit yeniği =) bunlar bu şekilde ölsen iş yapmaaz mutlaka diorum vardır bi oyunları..
-
zaten bizim internete gelmicek faturası. babamın iş yerine gelecek. interneti de zaten kaattırma gibi bir planı yok. ofis arkadaşlarıyla kullanıyo. ttnetin yapabileceği tek şey zaten tahahüt. bilgisayar iş görür mü onu söyleyin. i3 işlemci felan nasıl bişeydir?
editbidüt: internet zaten 1 mb kotasız. -
bilgisayar iyi ya arkadasım iş görür fena degil.
-
Bilgisayar iyi mi kötü mü diye bakma olaya TTnet olarak bak =) Neyse kolay gele pc özellikleride vasat..
-
ekran kartı çok kötü ama oyun oynamam demişsin onun için sana bir sorun yaratmaz herhalde.