folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ttnet'te Çalışan Mürid ?

Ttnet'te Çalışan Mürid ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Hocalar kafayı yeme konumuna geldim. Ortalama (abartmıyorum) 3 dk. da bir internet bağlantım kopuyor. 

Hele atilla taşın yamyam style yi izledikten sonra 2 dk. ya düştü.

Müşteri hizmetlerini arıyorum, iyileştirme yapılcak falan filan. Arıza kaydı bıraktım 3 günde 3 kere tarafınıza geri dönüş sağlancak dediler aramadılar bile.

Tek istediğim evime teknik ekip göndermeleri. İlk bağlamaya geldikleri zaman servis kabloları birbirine bantladı gitti. O zaman daha rezaletti, biz de gittik bu telefon fişi aldık ona bağladık, yok yine olmadı arkadaş.

Daha önce başına gelen mürid varsa ne yaptığını bi anlatsın da bende ona göre bi yol çizeyim. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasv4
    kasv4's avatar
    Erkek

kardeşim aynısını arkadaşımada oluyordu sorun buat'ların içindeki telefon kablosunu fazla bırakmışlar kıvrılmadan dolayı net gidip gelıyordu kısalttı kabloyu sorun kalmadı bı deneyi ver.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

bana da 15 dkda bi oluyodu 2 gündür sorun yok

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

dün yağmur yağarken indirme hızı 200 kb/sn düştü :D

yağmur durduktan sonra normal 8 mb döndü çok şaşırdım tuhaf tuhaf şeyler oluyor bu aralar

http://donanimhaber.com/ttnet/default.aspx?pid=3

yukarıyı doldur hemen dönüş yapıyorşar hocam

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

dün yağmur yağarken indirme hızı 200 kb/sn düştü :D

yağmur durduktan sonra normal 8 mb döndü çok şaşırdım tuhaf tuhaf şeyler oluyor bu aralar

http://donanimhaber.com/ttnet/default.aspx?pid=3

yukarıyı doldur hemen dönüş yapıyorşar hocam

hat kablon bir yerden su alıyordur. toprağa düşüyor. o nedenle sıkıntı yaşıyorsun.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek
    by_kamu bunu yazdı

Hocalar kafayı yeme konumuna geldim. Ortalama (abartmıyorum) 3 dk. da bir internet bağlantım kopuyor. 

Müşteri hizmetlerini arıyorum, iyileştirme yapılcak falan filan. Arıza kaydı bıraktım 3 günde 3 kere tarafınıza geri dönüş sağlancak dediler aramadılar bile.

Tek istediğim evime teknik ekip göndermeleri. İlk bağlamaya geldikleri zaman servis kabloları birbirine bantladı gitti. O zaman daha rezaletti, biz de gittik bu telefon fişi aldık ona bağladık, yok yine olmadı arkadaş.

Daha önce başına gelen mürid varsa ne yaptığını bi anlatsın da bende ona göre bi yol çizeyim. 

Var dostum hatta tam 3 ay uğraştım bu sorunla, şikayet merci bile bulamadım taa müdürlüklerine kadar gittim şikayet için yine olmadı. Üstelik santralede 500 metre mesafedeyim, İzmir gibi bir şehirde, 3 ay sinir krizleri geçirip, bir ton ipe sapa gelmez tel görüşmesi yaptıktan sonra nihayet kararı verdin superonline' a geçtim, Aynı hatla superonline şimdi bana 8gb sabit hız veriyor en ufak sıkıntı yok 6 aydır. Tavsiyem odur sözleşmen bile varsa umursama ara superonline' ı onlar gerekeni yapıyor, zaten geçişten aldığın indirim ttnet' in sözleşmesinden doğan farkı fazlasıyla karşılar.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Telekomda çalışmıyorum ama ezberletilen şu.

Efendim modeminizin ışığının yandığına emin olun. modeminizi kapatıp açın, PC nizi kapatıp açın. şimdi kapatın telefon hattınıza sinyal göndericez görüşmek üzere

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Telekomda çalışmıyorum ama ezberletilen şu.

Efendim modeminizin ışığının yandığına emin olun. modeminizi kapatıp açın, PC nizi kapatıp açın. şimdi kapatın telefon hattınıza sinyal göndericez görüşmek üzere

sorun bizimle  ilgili değil modeminizin müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz , topu hemen airties at amk :D onlarda tekrar ttnet'e şekilsiniz yha hamamına

Media tarafından 15/Eki/12 17:39 tarihinde düzenlenmiştir

....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

kardeş istersen ttnet in genel müdürü nü tanı ama bişi yapmazlar amk telde ^^ 

ttnet te internet osn zamanlar razalet derecede saten zannımca belirli yerlerde çalışma var yada geçirme politikası devam ediyor :S

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek
    by_kamu bunu yazdı

Kardeş oturduğun bölge neresi İstanbul içimidir. İstanbuldaysan elimizden ne gelir bakalım.

HAKMAN tarafından 15/Eki/12 17:51 tarihinde düzenlenmiştir

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

hocalar sağolun cevaplarınız için.. bir mürid ulaştı sağolsun, haber edicek bugün sorun neymiş :)

ama holyninde dediği gibi "Efendim modeminizin ışığının yandığına emin olun. modeminizi kapatıp açın, PC nizi kapatıp açın. şimdi kapatın telefon hattınıza sinyal göndericez " 5 kere aradım, itileştirme yapıcaz. falan fişman.

Toplam Hit: 1148 Toplam Mesaj: 11