Tucson Vs Santa Fe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MGT
    MGT's avatar
    Erkek

Merhabalar dostlar, 30000 TL civarı araç bakıyorum suv modelleri ilgimi çekti 2006 model kilometreleri aynı 140.000 ikiside dizel ikiside otomatik vites siz hangisini tavsiye edersiniz? yada başka bir suv tavsiyeniz var mı? şimdiden teşekkür ederim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mxmax
    Mxmax's avatar
    Erkek
    MGT bunu yazdı

Merhabalar dostlar, 30000 TL civarı araç bakıyorum suv modelleri ilgimi çekti 2006 model kilometreleri aynı 140.000 ikiside dizel ikiside otomatik vites siz hangisini tavsiye edersiniz? yada başka bir suv tavsiyeniz var mı? şimdiden teşekkür ederim

ikiside çok yakar hocam. illa bunlardan hangisi diyorsan santa fe derim.

trader
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MGT
    MGT's avatar
    Erkek
    Mxmax bunu yazdı
    MGT bunu yazdı

ikiside çok yakar hocam. illa bunlardan hangisi diyorsan santa fe derim.

ilgi ve yorum için çok teşekkür ederim hocam bende Santa Fe düşünüyorum 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Hazır SUV konusu açılmışken sorayım. 

VW Amarok'a binmiş olan var mı? VW genelde konforlu oluyor. Amarok hayalimdeki kadar konforlu mu diye merak ediyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    Subtitle bunu yazdı

VW Amarok'a binmiş olan var mı? VW genelde konforlu oluyor. Amarok hayalimdeki kadar konforlu mu diye merak ediyorum.

o kadar konforlu değil hacı sonuç olarak pikap, arkası aks cukurlarda sıçratır vs ama içi rahat koltukları falan 

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsanemeric
    efsanemeric's avatar
    Erkek

kia sorentolara bak hocam türkiyede en çok satan suv diyebilirim istediğin fiyatada bir sürü bulursun

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MGT
    MGT's avatar
    Erkek
    Subtitle bunu yazdı

hocam bizim bi arkadaş bu inceme yazısını yazdı sanırım yardımcı olabilir http://www.4x4dergi.com/vw-amarok/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MGT
    MGT's avatar
    Erkek
    efsanemeric bunu yazdı

kia sorentolara bak hocam türkiyede en çok satan suv diyebilirim istediğin fiyatada bir sürü bulursun

hocam sorentolar 2,5 motor oluşu hem yakıt hemde vergi noktasında çok maliyet yukarısına çıkıyor yoksa görüntü ve özellikleri olarak çok beğendiğim bir araç

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsanemeric
    efsanemeric's avatar
    Erkek
    MGT bunu yazdı
    efsanemeric bunu yazdı

hocam sorentolar 2,5 motor oluşu hem yakıt hemde vergi noktasında çok maliyet yukarısına çıkıyor yoksa görüntü ve özellikleri olarak çok beğendiğim bir araç

hocam ben araştırdım o kadarda fazla yakmıyo ama vergisi dediğin gibi hem 2.5 yakıt tabi yakıcak keyfide ayrı olur

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Bana da hep RAV4 ler çekici gelmiştir :)

Toplam Hit: 932 Toplam Mesaj: 10