Tucson Vs Santa Fe
-
Merhabalar dostlar, 30000 TL civarı araç bakıyorum suv modelleri ilgimi çekti 2006 model kilometreleri aynı 140.000 ikiside dizel ikiside otomatik vites siz hangisini tavsiye edersiniz? yada başka bir suv tavsiyeniz var mı? şimdiden teşekkür ederim
-
MGT bunu yazdı
Merhabalar dostlar, 30000 TL civarı araç bakıyorum suv modelleri ilgimi çekti 2006 model kilometreleri aynı 140.000 ikiside dizel ikiside otomatik vites siz hangisini tavsiye edersiniz? yada başka bir suv tavsiyeniz var mı? şimdiden teşekkür ederim
ikiside çok yakar hocam. illa bunlardan hangisi diyorsan santa fe derim.
-
Mxmax bunu yazdıMGT bunu yazdı
ikiside çok yakar hocam. illa bunlardan hangisi diyorsan santa fe derim.
ilgi ve yorum için çok teşekkür ederim hocam bende Santa Fe düşünüyorum
-
Hazır SUV konusu açılmışken sorayım.
VW Amarok'a binmiş olan var mı? VW genelde konforlu oluyor. Amarok hayalimdeki kadar konforlu mu diye merak ediyorum.
-
Subtitle bunu yazdı
VW Amarok'a binmiş olan var mı? VW genelde konforlu oluyor. Amarok hayalimdeki kadar konforlu mu diye merak ediyorum.
o kadar konforlu değil hacı sonuç olarak pikap, arkası aks cukurlarda sıçratır vs ama içi rahat koltukları falan
-
kia sorentolara bak hocam türkiyede en çok satan suv diyebilirim istediğin fiyatada bir sürü bulursun
-
Subtitle bunu yazdı
hocam bizim bi arkadaş bu inceme yazısını yazdı sanırım yardımcı olabilir http://www.4x4dergi.com/vw-amarok/
-
efsanemeric bunu yazdı
kia sorentolara bak hocam türkiyede en çok satan suv diyebilirim istediğin fiyatada bir sürü bulursun
hocam sorentolar 2,5 motor oluşu hem yakıt hemde vergi noktasında çok maliyet yukarısına çıkıyor yoksa görüntü ve özellikleri olarak çok beğendiğim bir araç
-
MGT bunu yazdıefsanemeric bunu yazdı
hocam sorentolar 2,5 motor oluşu hem yakıt hemde vergi noktasında çok maliyet yukarısına çıkıyor yoksa görüntü ve özellikleri olarak çok beğendiğim bir araç
hocam ben araştırdım o kadarda fazla yakmıyo ama vergisi dediğin gibi hem 2.5 yakıt tabi yakıcak keyfide ayrı olur
-
Bana da hep RAV4 ler çekici gelmiştir :)