folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tüketici Hakkı

Tüketici Hakkı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar. Artık esnaflığın tamamen öldüğünü ve sanatkar/zanaatkar denilen kişilerin sayısının yok denecek kadar az olduğunu söyleyebilirim. Tam bir haftadır yakın akrabamın cep telefonu tamiratı ile uğraşıyorum. İlk telefonu götürdüm gel yarın al dediler. Yarın gittim bakma fırsatımız olmadı dediler eyvallah dedim ertesi gün gittim. Abi malzeme gelecek yarın yapcaz dediler yarın gittim usta akşam gelecek yarın gel dediler ve en sonunda gitmedim 2 gün sonra gittim yine yapılmamıştı bir fırça kaydım ve o akşam aldım.

Telefonu orada test ettim açıldı telefon kartsız çalışıyordu fakat kartı takınca telefon açılırken tekrar tekrar kapanı yine açılıyordu ve bu sorun yoktu ben size sadece filmini değiştirmeniz için verdim bu sorun da nereden çıktı dedim tamam abi bakalım dediler yine telefon yarına kaldı. Yarın gittim telefonu bu sefer test etmedim aldım üstüne 30 lira bayıldım ve eve geldim. Kartı taktım ve telefon yine aynı şekilde. Bugün tekrar götürdüm abi dedim bu telefon yine yapılmamış bunda bu arıza yoktu bu da nereden çıktı dedim adam bana efendim telefonu düşürmüşsünüz ondan oluyor dediler. Halbuki telefon ne düşmüş ne birşey. Çantadan dışarı çıkmışlığı yok bayan telefonu sonuçta. Neyse dedim abi olur mu dedi filmi sökeyim isterseniz tamam sök paramı ver ama telefonu boşa çıkardın dedim diğer eleman da film zarar gördü abi paranın tamamını veremeyiz dedi. Yahu arkadaşım ben işten çıkıyorum dünya kadar yol tepiyorum gelip telefonu alayım diye sen üstüne telefonu bozuyorsun onun da üstüne sos olarak paranı vermeyecez diyorsun.

Şimdi siz olsanız ne yaparsınız. Hem benim 300 liralık telefonum boşa çıktı hem de 30 liram heba oldu. Bunları tüketici haklarına bildirmek istiyorum hangi yolları izlemem lazım bana yardımcı olabilir misiniz?

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

"Bu arada yeni çıkan kanuna göre artık faturalar garanti belgesi yerine geçmeyecek bilginize"

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 568 Toplam Mesaj: 2