Tüm Datalariyla Bir Eticaret Sitesi
-
Arkadaşlar soyle opencart felan olmayan tüm datalariyla cilginlar gibi üzerinde oynayabilecegimiz iyi kalitede elinde datasi olan ve paylasabilecegine inanan bir eticaret sitesi varmidir . Opencart ti WordPress Ti sıktı artik.Sıfırdan Yazilmiş bişey lazim. Firsat sitesi olur. Eticaret sitesi olur . olur yani işte.
-
opencart açık kaynak istediğin gibi kodları zkebilin.
istersen bir sanalmarket istersen gittigidiyor istersen dealextreme onun içinden hepsi çıkar hocam.
PanxeR tarafından 30/Kas/12 00:20 tarihinde düzenlenmiştir -
datasız haliyle piyasada sürüsüne bereket script bulabilirsin. içerik girmek ve güvenlik açıklarını kapatmak sana kalmış bişey. ki wareze düşen bir scriptin güvenirliği ne kadar tartışılır bilinmez :)
-
PanxeR bunu yazdı
opencart açık kaynak istediğin gibi kodları zkebilin.
istersen bir sanalmarket istersen gittigidiyor istersen dealextreme onun içinden hepsi çıkar hocam.
Opencart Çok Kafa ütüler. Biraz daha üzerinde oynanmiş güzel bişey cıkarilmiş bişey üzerinden devam etmek istiyorum. Opencart yapmakla bitecek gibi değil.
-
bilgin varsa sıfırdan yaz yoksa opencartla fazla uğraşma, magento kullan
amnk yıl olmaz 2012 adamlar hala myisam kullanıyo.
-
lalada bunu yazdı
bilgin varsa sıfırdan yaz yoksa opencartla fazla uğraşma, magento kullan
amnk yıl olmaz 2012 adamlar hala myisam kullanıyo.
hea magento kas iidir magento
-
hoca magento iyide hayatımı sikti amk. o ne öyle kodlar. eklentileri çok pahalı. kendim yapim ufak bir modül dedim 2 hafta geçti mal gibi bakıyorum hala. Çok ağır çalışıyor. Bir iki ayar çektin mi hızlanıyor ama. ve full sürümü 40 bin dolar
-
necroshine bunu yazdı
hoca magento iyide hayatımı sikti amk. o ne öyle kodlar. eklentileri çok pahalı. kendim yapim ufak bir modül dedim 2 hafta geçti mal gibi bakıyorum hala. Çok ağır çalışıyor. Bir iki ayar çektin mi hızlanıyor ama. ve full sürümü 40 bin dolar
Magende cok cok cok ağir. Opencart agir diyorum magendo dahada agir Kardesim doğru demiş .
Sıfırdan yaz diyen arkadaşada sıfırdan yazip 2 yılımı verecegime adam gibi bir yazilim ciksin die işte diyorum ki elinde adam gibi bişey varsa üzerinde oynayayim ozaman 3 5 aya güzel bişey cıkar. Zaman kazanmak daha mantikli.