Tüm Datalariyla Bir Eticaret Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar soyle opencart felan olmayan tüm datalariyla cilginlar gibi üzerinde oynayabilecegimiz iyi kalitede elinde datasi olan ve paylasabilecegine inanan bir eticaret sitesi varmidir . Opencart ti WordPress Ti sıktı  artik.Sıfırdan Yazilmiş bişey lazim. Firsat sitesi olur. Eticaret sitesi olur . olur yani işte.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

opencart açık kaynak istediğin gibi kodları zkebilin.

istersen bir sanalmarket istersen gittigidiyor istersen dealextreme onun içinden hepsi çıkar hocam.

PanxeR tarafından 30/Kas/12 00:20 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

datasız haliyle piyasada sürüsüne bereket script bulabilirsin. içerik girmek ve güvenlik açıklarını kapatmak sana kalmış bişey. ki wareze düşen bir scriptin güvenirliği ne kadar tartışılır bilinmez :)

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

opencart açık kaynak istediğin gibi kodları zkebilin.

istersen bir sanalmarket istersen gittigidiyor istersen dealextreme onun içinden hepsi çıkar hocam.

Opencart Çok Kafa ütüler. Biraz daha üzerinde oynanmiş güzel bişey cıkarilmiş bişey üzerinden devam etmek istiyorum. Opencart yapmakla bitecek gibi değil.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

bilgin varsa sıfırdan yaz yoksa opencartla fazla uğraşma, magento kullan

amnk yıl olmaz 2012 adamlar hala myisam kullanıyo.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı

bilgin varsa sıfırdan yaz yoksa opencartla fazla uğraşma, magento kullan

amnk yıl olmaz 2012 adamlar hala myisam kullanıyo.

hea magento kas iidir magento

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

hoca magento iyide hayatımı sikti amk. o ne öyle kodlar. eklentileri çok pahalı. kendim yapim ufak bir modül dedim 2 hafta geçti mal gibi bakıyorum hala. Çok ağır çalışıyor. Bir iki ayar çektin mi hızlanıyor ama. ve full sürümü 40 bin dolar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    necroshine bunu yazdı

hoca magento iyide hayatımı sikti amk. o ne öyle kodlar. eklentileri çok pahalı. kendim yapim ufak bir modül dedim 2 hafta geçti mal gibi bakıyorum hala. Çok ağır çalışıyor. Bir iki ayar çektin mi hızlanıyor ama. ve full sürümü 40 bin dolar

Magende cok cok cok ağir. Opencart agir diyorum magendo dahada agir  Kardesim doğru demiş . 

Sıfırdan yaz diyen arkadaşada sıfırdan yazip 2 yılımı verecegime adam gibi bir yazilim ciksin die işte diyorum ki elinde adam gibi bişey varsa üzerinde oynayayim ozaman 3 5 aya güzel bişey cıkar.  Zaman kazanmak daha mantikli.

Toplam Hit: 752 Toplam Mesaj: 8