Tüm Driverları Silme
-
Hacılar geçenlerde HP Probook 4045s aldım ancak almaz olaydım. Aldığım günden itibaren driverlarla problemim bitmedi. Önce kodumun radeon ekran kartının driveri ile cebelleştim. Sonrasında klavyenin driveri ile cebelleşmekteyim. Alet kendine göre bazen fn, alt tuşu basılı gibi haraketlere giriyor. Reset atmadan düzelmiyor. Ayrıca makina sleep moddan wake up'a geçemiyor, ekran kartı ayıkamıyor duruma ve görüntü gelmiyor ama arkadan sesler geliyor. Tüm bu mevzulardan bıtkım usandım. HP'nin kendi sitesinde aynı bok için 3 tane modelden bahsediyor HP ProBook 4540s Base Model Notebook PC, HP ProBook 4540s Notebook PC, HP ProBook 4540s Notebook PC (ENERGY STAR) diye. ben HP ProBook 4540s Notebook PC'in driverlarını kurmuştum. Herneyse işler iyice boka sardı HP'nin bir asistan tool'u varmış şimdi onu indirip şansımı deniyecem. Oda olmazsa format atmak istemiyorum çünkü tüm alet edevatı kurmak configure etmek 2 günümü alıyor ve çalışamıyorum. Tüm driverları sıfırlatıp format ayarına getirme şansımız varmıdır? Device Manager'dan Uninstall diyorum ancak restart sonrası makina otomatik tanıyım kuruyor yine driveri...
Çözüm önerileri nelerdir hacılar makinayı kırıcam az kaldı.
-
icinde kendi imaji yokmu hocam ? servisinden recovery dvd lerini isteyebilirsin 20-30 tl lik bi fiyat cekerler
yeni aldiysan ve mumkunse geri ver, heriflerin sitesinde adam akilli driver bile bulunmuyo
-
Driver Pack solution ile şansını denemeni tavsiye edeyim. İkincil nitelikteki driverleri kaldırırsın ama dediğin gibi ekran, klavye, hdd gibi laptopun temel parçalarının driverlarını dediğin şekilde yapamazsın. O programı bi dene diyorum da güncellik açısında yüklü olanlar daha yeniyse başarılı olamayabilirsin.
-
ipTelefon bunu yazdı
icinde kendi imaji yokmu hocam ? servisinden recovery dvd lerini isteyebilirsin 20-30 tl lik bi fiyat cekerler
yeni aldiysan ve mumkunse geri ver, heriflerin sitesinde adam akilli driver bile bulunmuyo
80 dolara satıyor hp onu :D
Hocam bu yöntemi deneycek olursan parayı verme, kalaylı bir mail at. Sonrasında gönderiyorlar dvdleri :D
-
sLeymN bunu yazdıipTelefon bunu yazdı
80 dolara satıyor hp onu :D
Hocam bu yöntemi deneycek olursan parayı verme, kalaylı bir mail at. Sonrasında gönderiyorlar dvdleri :D
siktirsinler gitsinler amina koduklarim ! 80 dolar = 150 lira falan. oda 300 ekmek yapar, ben bi senede o kadar ekmek yemiyorum amk
-
Nirsoft'un bir uygulaması vardı, deneyin isterseniz. http://www.nirsoft.net/utils/driverview.html Dosya yolunu bulduktan sonra elle silebilirsiniz.
Not: Sisteme hasar verebilirsiniz, sorumluluk kabul etmiyorum. Yedeklerinizi alın, MS'nin kendi sürücülerine dokunmayın ve bol bol dua edin.
-
aldığın yere götür biraz sert çıkış bak nasıl veriyorlar 80 doları görünce uykum acıldı mk :@
-
sikecem valla işimi gücümü yapamaz oldum. şimdide mouse güncelledi ortadaki scroll normalde 1 birim sayfayı aşağı çekerken artık 3 birim çekiyor. Makineyi vesem işimi göcümü yapamayacam. HP forumlarına yazmayı düşünüyorum, business class olduğu için oradan yardım oluyormuş diye okumuştum.
Herkese teşekkürler.