Tüm Giriş-Çıkışları Vekil Sunucudan Yapmak?
-
Türkiyeden bağlanılamayan bazı sitelere vekil sunucu aracılığı ile bağlanılabiliyor. Bunu tabi firefox için ayarlar sekmesinden vekil sunucu ayarları ile ya da navige.com dan halledebiliyoruz. Fakat başka bir program||tarayıcı ile internete girildiğinde normal ttnet sunucularından bağlanıyor.
Benim merak ettiğim makinemden interenete yaptığım tüm bağlantıları vekil sunucu ile yapabilirmiyim? Böyle bir program varmı? Yani ben tek tek firefoxada google chromeada explorerada ayrı ayrı ayar vermek yerine bir tek program varmıdır ki sadece onu çalıştırmamla vekil sunucu üzerinden girdi-çıktılarımı yapsın? Buna sadece tarayıcılarda dahil değil tabikide, mesela voip aramalar olsun falan filan. Tüm bağlantılarımı o vekil sunucuya yönlendirsin istiyorum...
Böyle bir program yada bildiğiniz birşeyler varmı?
-
vpn ile yaparsın yada tüm sistemi proxy üzerinden şettiren programlar var ama vpn daha sağlam. ücretsiz olarak hotspot shieldi kullanabilirsin ama yaavaş olur bide reklamlı. dersenki paraya kıyarım aylık 10 tl falan güzel vpn serverlar bulabilirsin
-
vpn ile o dediğin olur, ama o da sıkıcı iş.
-
Cosmic bunu yazdı:
"vpn ile yaparsın yada tüm sistemi proxy üzerinden şettiren programlar var."
HAH İŞTE BEN O ŞEETTİREN PROGRAMDAN ARIYORUM :)
VPN UZUN İŞ... BİRARA YAPIYORDUM ONU AMA Bİ SÜRE SONRA KASIYOR... 90 YILINDA HOTMAILE GİRMEK GİBİ. ENTERA BAS GİT KAHVE İÇ GEL... :)
-
Evet yokmu fikri olan?