Tüm Medya Dosyalarını Açabilen Program Gom Player
-

Açıklama:
gom Player, Ücretsiz Bir Görüntü Oynatıcıdır. Program Birçok Video Biçimini Destekliyor Ve Bu Biçimdeki Videoları Oynatmak İçin Gerekli Olan Eklentileri (codec) Kendisi Yüklüyor. Daha Farklı Biçimleri Oynatmak İsterseniz De Bunlar İçin Gerekli Olan Eklentileri Açık Kaynak Kodlu Bir Eklenti Sitesinden Ücretsiz Ve Otomatik Olarak İndiriyor.
gom Player Xvid, Divx, Flv1, Ac3, Ogg, Mp4, H263 Gibi Çözücüleri Otomatik Olarak Kurabiliyor. Bu Sayede Başka Yerden Çözücü Aramanıza Gerek Kalmıyor.
program Videoları Oynatırken Görüntü Kalitesini Gözle Görülür Bir Şekilde Yükseltiyor. Program Sayesinde İnternetten Videoları İndirirken Bile İzleyebileceksiniz. Ayrıca Program Bozuk Olan Veya Parça Parça Kaydedilen Avı Dosyalarını Bile Oynatabiliyor. Örneğin Videoyu İnndirirken İşleminiz Arıda Kesildi; Durum Böyle Olduğu Zaman İndirdiğiniz Kadarını İzleyebiliyorsunuz.
gelişmiş Bir Altyazı Desteği Mevcut. Program Smı, Srt, Rt, Sub(ıdx İle) Gibi Altyazı Dosyalarını Destekliyor. Altyazılar İçin Çeşitli Değişiklikler Yapabilirsiniz. Örneğin Yazının Görünümünü, Büyüklüğünü Ve Konumu Değiştirebilirsiniz.
program İle Çalma Listesi Oluşturabilirsiniz. Çalma Listelerini M3u, Pls, Asx Biçimlerinde Kaydedebiliyor. Bu Sayede Başka Oynatıcılar İle Bu Listeyi Açabilirsiniz.
isteklerinize Göre Programda Değişiklikler Yapabiliyorsunuz. Programın Arayüzünü Değiştirebiliyorsunuz, Yeni Kısayollar Atayabiliyorsunuz. Ayrıca Program Gelişmiş Bir İleri/geri Sardırma Özelliğine Sahip.
gom Player Avı, Dat, Mpeg, Divx, Wmv, Asf, Asx Gibi Günümüzde En Çok Kullanılan Video Biçimlerini Destekliyor. Bu Biçimdeki Videoları Dvd Kalitesinde İzleyebilirsiniz. Sesleri 5.1 Ses Sistemlerine Uyarlayabiliyor. Ayrıca Yeni Biçimler İçin Eklenti İndirebiliyor.
istediğiniz Videonun Ekran Görüntüsünü Yakalayabiliyorsunuz. Program Sayesinde Devamlı Olarak 999 Adet Görüntü Yakalayabilirsiniz.
indir:
http://www.freewarefiles.com/downloads_counter.php?programid=21376Ben bunu kullanıyorum, gayet güzel, harika.
-
win2000 de .wmv dahil çoğu formatı açamıyor.
-
uzun zamandir kullaniyorum, vista sorunsuz ve cok iyi...
-
obie bunu yazdı:
-----------------------------
win2000 de .wmv dahil çoğu formatı açamıyor.
-----------------------------
xp de açıyorya bırak winMe yi (: -
herşeyide otomatik yapıyo bu codec bulma indirme, plug-in vb. erkek adam otomatik kullanmaz kendi arar bulur indirir :)
şaka bi yana kuzen kullanıyo memnunda benım için ne gerek var ? mp le kör topal gidiom :)
-
Gom player VLC'ye yetişmeye çok yakın bi oynatıcı ama eksik dosya çalma kabiliyeti bile diğerleri ile kıyaslanamaz bi program yapıyor VLC'yi.
Linux'te Xp'de heryerde VLC...reklam gibi oldu..
-
Hoca qüzel paylasım SAOl ben kullanıorum bunuda format attımda gitmisti tekrar indiricem