Tum Muridler / Haber Ekleme - Duyuru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Arkadaslar bakin "Haber Ekle" linkine tikladiginiz anda karsiniza haber ekleme kriterleri listeleniyor.Ancak haber havuzu bu kriterlerin ihlal edildigi haberlerle dolu oldugunu soyleyebilirim.Hacilar okuyun ya,haber eklemeden once okuyun.Ozellikle fotograf eklenen haberler iki kati dikkat edin.Haberinizde fotograf varsa,o fotografi pc nize kaydedpi sonra imagehack uzerine upload edip ekleyin.

Ciddi ciddi bu kurallara uyulmadigi takdirde uyarilmaksizin ban cezasi alacaksiniz.

Haberleri eklerken;

• Karizmatik metin editörünü kullanarak, iki yana yaslanmış, düzenli bir şekilde ekleyiniz, italik, altı çizili metinleri gereksiz yere kullanmayınız, Gerekli ise Kaynağı ve Kaynak Linkini aşağıya ekleyiniz.
    • Haberinizi 2 kere okuyunuz, imla hatalarına dikkat ediniz. Başlıkta ' " tarzı işaretler kullanmayınız.
    • Sadece www.imageshack.us adresinden koyulan resim linkleri geçerlidir. Aksi taktirde haberiniz SİLİNİR.
    • 4 aylık haberleri bulup bulup eklemeyin
    • Haberlerinizi resimler ile görsel hale getirdiğiniz taktirde onaylanma şansı artar.
    • Haber bölümün, İnternethaber, ntvmsnbc tarzı haber sitelerinden kopyala/yapıştır ile doldurmanız hoş karşılanmaz, Aksine bizim için kendi yazdığınız haberler daha önemlidir.
    • 2 satırlık haber olmaz, haber dediğin ayrıntılı bilgi verici, güncel ve önemli konuları içerir.
    • Haberlerde öncelik Teknoloji, Yazılım ve Donanım Haberleridir. Siyasi, dini, televole içerikli haberler %99.99 eklenmez.
    • XSS tarzı kod denemelerini yemez, biz sizin yerinize denedik. Ama herhangi bir kod denemesi banlanma ile sonuçlanacaktır.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qral
    qral's avatar
    Erkek

tmm compu :)

(fırtlatmak istedim başlığı:)

bokvarsendegel@hotmail.com iletişim adresim;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    artık haberleri kendim yazmaya başladım :D c/p bana göre değil :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    artık haberleri kendim yazmaya başladım :D c/p bana göre değil :)
    -----------------------------

kaynağa ne yazacan

kaynak:k.çım :P

(kızma heee şaka) 

--------------------------------

walla hayatımda 1 kere haber ekledim ondada 2 kere felan okudum kuralları 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

ok baboş :D

bundan sonra dikkat ederim haber ekleme iştahım  açıldığında

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 1494 Toplam Mesaj: 5