Tüm Müridlerin Dikkatine!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

25.10.2005 tarihi saat 18:00e kadar Genel Bölümü kapatılmıştır.

Ben Hata Yapanlar klasörüne hata yapan arkadaşları yazarken, sizler aynı anda yanlış yerde başlıklar açmaya devam ediyorsunuz.

Bu iyi niyeti suistimal etmektir!

Forum'un iyiliğini isteyen herkesin dikkatine!

---------------------------------------

Gerekli görülmesi durumunda diğer bölümlerin hepsi geçici/kalıcı olarak kapatılabilir, burada sohbet etmek, paylaşmak, yardım etmek/yardım almak istiyorsanız; sözlerimi ciddiye alırsınız arkadaşlar...

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Tahribat Forum
    Genel
          ACİL FTP Arkadaşlar Ftpden Birinin PC girme

Buyrun arkadaşlar! Kilidi geç açtım, daha birbuçuk saat önce! Ama ne oldu???! Aynı başlıklardan biri kilidi açar açmaz sayfadaki yerini aldı! Size soruyorum Genelde böyle bir başlığın işi ne?

Eğer muhabbetinizi kesmemizi istiyorsanız, biz Genel mevzulardan konuşamıyoruz diyorsanız, Genel'i Aşkı, Geyik'i, Derin Konuları şifreli yaparız, Hatta Bilim Teknik Teknoloji, Müzik&Sinema'yı, Elektronik&Gsm'i , Bilgisayar Oyunları'nı, iş güç'ü, Grafik ve 3D tasarımı da şifreli yaparız. Siz sorularınızı soracak yere nasılsa sahipsiniz. Burası da bizim rahat rahat konuşabileceğimiz yer olarak bize kalır...

Biz buranın yalnızca teknik bir platform olmasını istemediğimiz için bu bölümler açık.. Daha insani şeyler konuşabilmemiz, paylaşabilmemiz için varlar!

Aşk ve Geyik'i açtırana kadar ne çektiğimi bileniniz var mı sizin???

Yeter artık ya! İnsan olun biraz! Bu kadar da terbiyesiz olunmaz!

Biriniz değil onunuz değil bunu yapanlar!

Hata Yapanlar listesi gerçekten hata yapanların onda biri!

Herkes dönsün ve kendine baksın!

Hata yapanlar kadar, bizi uyarmayanlar da suçlu! Hata yapanlara cevap verenler de suçlu!

Oturun tartışın kendinizle, birşeyleri düzeltmek için, bu ortamı kirletmemek için konuşmayı bırakıp düşünün...

Ne yapabiliriz?

Ne yapabilirsiniz???

Genel Bölümü'ndeki tüm başlıklar, doğru ân olduğuna kanaat getirene kadar kitleniyor!

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    kilitler açıldı bidaha forumu bozanalr için tüm forumu kitleme olmasın. kangren olan kol kesilir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bir organizmaya serum ile verilen her 10 damla kandan 9'u uyumsuzsa kan zehirlenmesi olur...

Bu kangrenden çok kan zehirlenmesi... Gelen her on yeni damladan 9'u yanlış kan grubunda.

Ve kan zehirlenmesinde tüm kanı değiştirmek gerekir. Bunu yapabilecek miyiz?

Kan akışının yönünü değiştirmek ya da yeni kan gelmesini engellemekten başka yolumuz yok...

----------------------------------

Hata yaptığı için banladıklarımızdan, uyardıklarımızdan birçoğu yardım isteyen ve cevap arayan insanlardı...

Onları doğruya kanalize etmenin yegâne yolu, onları yanlış yerlerden uzak tutmaktur.

Toplam Hit: 1811 Toplam Mesaj: 4