Tüm Şehir Susar
-
Boş suratlı bir fahişenin aşk odasından çıkıp ; eroin bulmak için birini öldüren piçinin yanına döndüğünde...Tecavüzer uğramış bir kadının sadece canı sıkıldığı için bileğine jilet saplayarak korku dolu küvete girdiğinde...Uyuşturucu satan barların birinden çıkan zübbe çocuğun annesini becermeyi bıraktığında...Sıtmalı farelerin , mutfağında hamam böceklerinin dolaştığı bir restauranttan atılan küflü peynirleri kemirmeye başladıklarında...Yüzü sivilce dolu bir çocuğun , tek isteği vajinasından kan boşaltmak olan kız arkadaşına , belediyenin lağım ve arsenikli sular ile sulanmış gülleri vermesinden saatler sonra...Her gece fazla büyümüş organları içine alan rock'çı bir kızın yine bir biraya birinin altına yatalı sadece bir kaç saat sonra...ışıklar söneruğultular giderveTüm Şehir Susarbir anlığına da olsa....
-
Ellerinden akan emeğinin sonucu, karamsar bakış açısıyla harmanlanmış cümleler olunca, ufakta olsa burkulmuyormu için ?
Benim burkuluyor. Bu yazdıkların, hayatın %1 ini oluşturabilmek için mücadele ediyor. Sense hayatın ta kendisisin. Daha iç açıcı ve hayata bağlayıcı şeyler yazmalısın. Bizim için. Kendin için. Kolay gelsn.
-
beynime tecavüz ettin şu anda
-
beynime tecavüz ettin şu anda
-
benim gibi şehirin sustuğu zamanlarda kendi gürültüsünü oluşturan insan için çok anlamlı bir yazı
-
mikertirren cinsten olmuş aga
-
montla sıçaçım geldi inanki :D
Toplam Hit: 1234 Toplam Mesaj: 7