folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Tüm Tahribat.Com Mürit Ve Moderatörlerinin Okuması İsteğiyle...

Tüm Tahribat.Com Mürit Ve Moderatörlerinin Okuması İsteğiyle...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.

Bildiğiniz gibi Tahribat.com burada belirtildiği gibi yeni moderator alımı yapmış ve bu cercevede bir çok yeni moderator Tahribat.com yönetimine katılmıştır.

Bu konunun acılmasının sebebide bu moderatorleri bazı konularda aydınlatmaktır. Konu zamanında olan bazı hataların tekrar etmemesi amacı ile açılmıştır.

Tahribat.com forumlarında kesinlikle müritler-moderatorler-yöneticiler arasında bir ayrım bulunmamaktadır. Tekrar tekrar üzerinde bulunduğumuz bir durum ise moderatorlerin kesinlikle  konu silmemesidir. Aynı zamanda forumlarda yazılan postlara moderatorler kesinlikle direk müdahale etmeyecektir. Moderatorler sadece gerekenden fazla küfür bulunduğu durumlarda konuyu düzenleyecek onun haricinde müritlerin haklarına müdahale etmiyecektir. Konu gereksiz ise "gereksiz konular/çöp kutusu" bölümüne, eğer bölüm ile alakasız bir konu ise o zaman ilgili bölüme taşınacaktır.

Forumlarda yapılan tüm olaylar loglarda kayıtlı olmakla hergün incelenmektedir. Müritlerden moderatorlerin yazdıkları ile ilgili şikayetler gediğinde loglara tekrar bakılacak ve gerekli olan yapılacaktır.

Sevgili tahribat.com müritleri...

Bu yazıları kesinlikle bir tehtit olarak algılamayın. Tahribat.com senelerdir Türk internet aleminin sayılı sitelerinden birisidir. Daha önce yaşanan bu tip olayların tekrar edilmemesi içindir.

Okuduğunuz ve kurallara uyduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum.

Unutmayın tahribat.com demokrasi ile yönetilmektedir ve öyle kalacaktır :P

(notlar: bazı moderator arkadaşlar konu taşımanın nası yapıldığı konusunda sıkıntıya düşmüşler. Konu taşıma konuya yazılan ilk mesajın editlenmesi sırasında üstte çıkmaktadır orayı kullanabilirsiniz.)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ben tahribat.com ve renegadealien e dava açmak istiyorum özgün düşünce yorum ve eleştirilerimi buralarda konu olarak görmekten sıkıldım...

İlk olarak benim fikrim olan birisibizenasılhackyapılırdiyesorsadaanlatsak.com rene. tarafından hunharca çalınmıştır:p

Laf arasında sokuşturduğum cigicigi-Tahribat.Com futbol maçı gerçekleştirilecektir.,

ve şidmiki konu Allahım ben flazof falanmı olacağım abaca: )

GEyik bir kenera Kardeşimin bu konuda sonuna kadar yanındayım(ilk 2 satırı okudum)ehjehueheuheu

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 2097 Toplam Mesaj: 2