folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Tumblr Blogu Kendi Domainimize Kullanma?

Tumblr Blogu Kendi Domainimize Kullanma?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

bir tumblr hesabı var bunu bir domain üzerinden kullanmak istiyorum. Göya 66.6.44.4 adresine a-name kaydı yapmak gerekiyormuş. Domain natro'da a-name kaydı oluşturdum ancak 1 gün geçmesine rağmen halen yönlendirilmemiş gözüküyor. Domain'e girdiğimde yine eski host çıkıyor karşıma. Acaba benim kayıtlarmı yanlış? Natro domain panelinden böyle birşey yapmış olan varmı? Yoksa ayrıca ns'leridemi yönlendirmek gerek?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

Ne var ki, bu etki alanı bir A-kaydı yerine bir CNAME kullanmalıdır.

Etki alanının CNAME'ini şu şekilde değiştirmen gerekiyor:
    domains.tumblr.com

bende boyle diyor simdi baktigimda. ancak onceden ben cok daha farkli bir ip adresine yonlendirmistim. hep degisiyor sanirim.

=)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

domain.com gibiyse natrodan A kaydına yazcaksın.

blog.domain tarzı bişeyse cname kısmına yazcaksın (ad olarak blog server olarak domain.tumblr.com)

sonra tumblr panelden siteyi girip test et de  Kaydet demeyi unutma ben testten sonra oldu sanıp kaydet 'e basmadan cıktım kaç kere :)

benim domainde natroda 2gün önce uğraşıyodum bende bu işle yönlendirebildim.

buda türkçe döküman >

http://www.tumblr.com/docs/tr/custom_domains

kerim tarafından 23/Eyl/12 13:48 tarihinde düzenlenmiştir

(:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

AbdullahAzad'a mesaj at bi o yapmıstı

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

zar zor natrodan yönlendirme yaptırdım. domaine girince tumblr'ın hata sayfası çıkıyor ancak yinede ayarlar'dan test ettiğimde yönlendirilmemiş gözüküyor meret.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 1314 Toplam Mesaj: 5