folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tuna Nehri Akmam Diyor, Etrafımı Yıkmam Diyor!

Tuna Nehri Akmam Diyor, Etrafımı Yıkmam Diyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek

Tuna nehri akmam diyor
    Etrafımı yıkmam diyor
    Şanı büyük Osman Paşa
    Plevne'den çıkmam diyor

Düşman Tuna'yı atladı
    Karakolları yokladı
    Osman Paşa'nın kolunda
    Beş bin top birden patladı

Osman Paşa vurdu taşa,
    Taş yarıldı baştan başa.
    Şânı büyük Osman Paşa,
    Askerinle binler yaşa.

Sanırım TSK Bando Grup Komutanlığı ya da TRT seslendirmiş. Aslında bando TSKya ait sanırım ama solistler TRTden gelmiş :)

Gurur duyacağınız bir video..

Sanırım bir 5 sene daha Türklüğümüzle gurur duyamayacağız..  O yüzden bu 5 sene içerisinde bol bol geçmişimizi hatırlayalım ve Türk olduğumuzu, hangi milletin torunları olduğumuzu unutmayalım! Unutmayın ki, şehit cenazelerinde bile artık aziz bayrağımızı taşımaya iç işleri yayınladığı genelge ile engel oldu; bayrağımızı toplattırdı.. O yüzden bu beyin yıkama operasyonlarını dinlemeyip geçmişimizi hatırlayalım geleceğimizi ona göre asil ve onurlu çizelim!

http://www.youtube.com/watch?v=38LLwNCCDvw 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    kim hazirladiysa eline saglik TSK armoni mizikasida cok guzel seslendirmis.tesekkurler paylastigin icin

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

güzel video paylaşım için sagolasın

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    cok saol hojam cok gusel video cok saol.orda baska bi video daha vardi bilmem baktinizmi orda da Plevne savasini fln anlatiodu ne yalan soliyim o videoyu izleyince agladim:"(( cok sanli bi tarihimiz var bununla gercekten gurur duymaliyiz...

imza
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

http://www.youtube.com/watch?v=X5XgdiKLF8k

7 seri haline bir de belgesel var cok guzel gercekten http://www.youtube.com/watch?v=X0Ho9jILQ4U

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    :)) pardon link i koymayi unutmusum ama saolsun xtlan aplam yetismis hemen:)

imza
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    birde tarihimizin osmanlıdan ibaret olmadıgını onun sadece bir kesit oldugunu anlasak nekadar guzel olucak. sozum meclisten dısarı tabii, kimse ustune alınmasın.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

hoja tmm haklisin bn zaten ne bi kitap okurum ne de baska bisi yalan yok odun gibi yasiyorum ve inanki burda verilen bu linkler sayesinde bisiler ogreniyorum, efet tarihimiz osmanlidan ibaret degil ama osmanli tarihide gunumuze yakin bir zamani icinde barindiriyordur diye bu denli ilgi cektigini dusunuyorum dogru ya da yanlis bn bole dusunuyorum

edit: ayrica xtlan aplamin verdigi su 7serilik belgeselide izledim o da cok guselmis.kota gircek bu ay ama olsun hic deilse bi seyler ogrenioz:)

imza
Toplam Hit: 1314 Toplam Mesaj: 9