Tune Up 2010 Full
-
http://download2.tune-up.com/TUU2010/TU2010TrialEN-US.exe
bu Linkten indiriyorsunuz arkadaşlar
Serials
Name: Anything
Organization: Anything
Serial:
N1YD6Q-6JP6QP-2JN2MH-05JJVV-M3Q5T3-APTWNR 3 serialden istediqinizi qirin..
CQPM6R-4RCWAX-RAE169-9BJC40-ENHFPQ-06P2QR
A410EW-APW616-4RQYHN-7VY9YN-N28Q2R-AF3WEM
-
tune up nedir ne işe yarar bilmeyen arkadaşlar için;( bende şimdi öğrendim paylaşıp işe yarayayım dedim );
-bir nevi task manager programi. bilgisayarinizdaki neredeyse her turlu yinetim islemini gerceklestirebiliyorsunuz. bilgisayarinizi gereksiz bilgilerden arindirabiliyorsunuz. ikonlari degistirebiliyorsunuz. memoryde bos alan acabiliyorsunuz. start up yönetimi de dahil olmak üzere program ekle kaldir ve benzeri tüm görevleri yerine getirebiliyorsunuz. her bilgisayara lazim bir program denebilir.
-alt-orta duzey windows kullanan herkesin mutlaka test etmesi gereken uber-tweak. registry'den theme'lere, icon'lardan spy'lara.. ayar delisiprogram. hic aklinizda yokken bilgisayari ba$tan a$agi degi$tirebiliyor.. ister performans ister estetik dizaynlar sagliyor, internet dahil her tur ayarlari optimize ediyor.. [her$ey restore edilebiliyor] sadece tek bir dezavantaji var: sadece 1 aylik kullanim ucretsiz. fakat ilk gunden zaten pek cok ayari yerle$tirebilirsiniz. bele$ kullanim bittiginde periyodik bakimlari yapamazsiniz, that's all.
bu tip şeyler yazıyor, bilgiler alıntıdır.
-
Bende tune up hakkında yazayım: bi halta yaramaz gereksiz bir program....
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------
Bende tune up hakkında yazayım: bi halta yaramaz gereksiz bir program....
--------------------------paylasim icin tesekkurler ama al bendede okadar.