Tüplü Ekran (Sorun)
-
Arkadaşlar bilgisayarın ekranı bir anda karardı . Sadece o karanlık yada çok daha karanlık bi şekilde ton farklılık larını gözlemliye biliyorum şuan laptoptan bağlanıyorum ekranı laptopa taktığımda windows xp yazıp gidip gelen sayfa geliyor fakat ondan sonrası laptop tarafından gösteriliyor acaba sorun bilgisayarın ekran kartında mıdır yoksa ekranda mıdır ekran üzerindeki menü veya kontras düğmelerine bastığımda ekranın kendine ait menüsü çok güzel bişekilde çıkıyor acaba sorun nerdedir ? Arkadaşlar yardım....
-
güvenli modda aç ekran kartını devre dışı bırak öyle dene
-
yalnız ekran ilk açıldığından itibaren hiç görülmüyor oyüzden ekran kartını devre dışı bırakamıyorum güvenli moda alamıyorum ekran açıldığında sadece kapalı halindeki durum biraz daha aydınlanıyo siyah azıcık daha beyazlıyo aydınlanıyo (nasıl desem açık siyah rengini alıyo gri değil yalnız) ekran böyle anlıycağınız ekranı laptopa taktığımda ise sadece windowslu yere kadar geliyo ekran ondan sonra laptop un ekranına geliyo görüntü bende ki sorun bu yani sorum şu yeni bir ekrankart mı alıyım yoksa yeni bi monitör mü yoksa düzeltilebilincek bisorun ise kendim elektrınikçiyim sorunun nedenini anlatırsanız yapabilirm...
-
-
I/O bastıktan sonra F8 e bas sürekli 20sn boyunca, sonra entera bas.yalnız o aşamayı da göremiyorsan problem büyük ihtimalle kablodadır.