Tur Ve Otel Scripti
-
Merhaba saygıdeğer mürit arkadaşlar. Bir arkadaşımın girişimi için ets v.b otel ve tur sitesi yaptırılacaktır. Anlattığına göre özgün bir sistem olacak. Bu tür yazılım işlerini İstanbulda kurumsal olarak yapan güvenilir firma aranmaktadır. Hiç olmadı firma bulunmazsa ya da anlaşma sağlanamaz ise bu işleri kişisel olarak yapan şahıslara yaptırılıcaktır. Yapılacak Web sitesi ile ilgili detaylar yüzyüze görüşülecektir.
-
Sağlam bir bütçesi olmalı hocam.
-
Hannibal_King bunu yazdı
Sağlam bir bütçesi olmalı hocam.
Max kaç gider hocam
-
1 yazilimcinin sirkete aylık maliyeti ( maaş + sigorta + yan haklar vs)
kaç yazilimci proje ile ilgilenecek
Süre ne kadar sürecek ( yazılımda olmasını istediğiniz özelliklere bağlı)
Şirketin ödeyeceği gelir vergisi
Ve şirketin yani patronun kar payı
Ürün çıkana kadar bu şekilde bir hesaplama yapabilirsiniz.
Ürün çıktıktan sonra yönetim, bakım, bug fixed vs vs anlasma yapmaniz lazim.
-
Freelance yaptırmanızı öneririm. Yazılım firması yada Ajansa kalırsa çok gideriniz olur.
-
Bu işi daha önce yapmış firmalar vardı sanırım. Hazir yapıp satanlara görüş. Sistemlerini incele ve yapanlara de ki ben burada bunu şunu şu şekilde istiyorum de. Yaparmisiniz kaça yaparsınız gibi diyaloğa girersen daha hesaplı çözüme ulaşırsın.
Yok illa özel olsun istiyorsan onu da iyi bi firmaya yaptirmalisin tabi.
-
Hazır sistem bile olsa sürekli geliştirme gerekecek. Otel aksiyonları, süreli konaklama kısıtlaması (örn: bayram konaklaması en az 4 gün), stop sale, pos entegrasyonları ...
Sürekli destek alabileceğiniz yerden yaptırın.
-
baracuda81 bunu yazdı
Hazır sistem bile olsa sürekli geliştirme gerekecek. Otel aksiyonları, süreli konaklama kısıtlaması (örn: bayram konaklaması en az 4 gün), stop sale, pos entegrasyonları ...
Sürekli destek alabileceğiniz yerden yaptırın.
Api kullanıldığından sen bunlarla uğraşmıyorsun. Sen x tarihinde 4 kişi diye sorgu yollarsın sistem sana olumlu yada olumsuz sonuç döner.
Nasıl sonuç dönerse dönsün hata koduda döner ve hata kodları ssitemde tanımlı olur sende hangi hata koduysa müşteriye gösterirsin.
Metglobal (tatil.com) dan alabilrisiniz. Yalnız dökümanları çok iyi değil. Otel bilgileri eksik ekstra işçilik yapman lazım. -
Hepinize teşekkürler. Çok sağolun bilgilerinizi paylaştığınız için.
Yorumları ve pm leri arkadaşa ilettim geri dönüş sağlandığı taktirde sizleri haberdar edeceğim.