Turbo Pascal 7.0

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ben  ınt. geçenlerde bır program ındırdım turbo pascal 7.0 bununla neler yapabılırım bana kaynak veya goruşlerınızı yazarsanız sevınırım  pascal okuyorum ama ıngılızce olduğu için anlamıyorum cart curt gıbı ıfadeler bana  bılgı verırsenız çook sevınecem ayrıca yaratıcılığımın sınırlarını zorlamak ıstıyorum  okumam gerektığını bılıyorum artık web hackyakında bırakacam ama kendımı program dıllerı oğrenmeye çevıyorum  hack işini biraz ara vermek zorundayım

saygılarımı ıletıyorum ıyı akşamlar dılıyorumm.......... 

CeLeKatireJeotuzbeş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    http://ali-oral.balikesir.edu.tr/pascal.html
    şuraya bir bak hoca ben burdan kapmışsım 3-5 bi şey işine yarayacaktır eminim...

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hocam salla pascal'ı yaa.visual basic e geç şimdilik.Pascalla uğraşacağın zamana visual basic e  harca.sonra Delphiye geçersin.Tavsiyemi dikkate alırsan iyi olur

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    Ya şoyle ınternetten ındırebılceğim kitap yokmu  pascalla ılgılı ne bıleyım sız hocalarıma bırakıyorum  angi programla dilinden başla dersenız ordan başlıycam saygılar dılıyorum

CeLeKatireJeotuzbeş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Aradım pascal ile ilgili pek doyurucu döküman bulamadım.Ama vb yi denersen iyi dökümanlar bulursun.Yardım da ederim sana.İstersen pm ye msn'ni gönder

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 2187 Toplam Mesaj: 5