Turbulance FD Dinamik + Duman Testi
-
Arkadaslar, duman ve alev effektleri icin bir plugin buldum. gercekten cok iyi sonuc veriyor ;)
Video;
-
hocam yeni çalışmalarını paylaştığın konu varmı .. takip ediyordum güzel animasyonlar vs şeyler paylaşıyordun.
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------hocam yeni çalışmalarını paylaştığın konu varmı .. takip ediyordum güzel animasyonlar vs şeyler paylaşıyordun.
-----------------------------hocam tum calismalarimi buradan gorebilirsin ;)
http://www.facebook.com/pages/Shaban-Interactive-Productions/105695099461670?ref=ts
-
en gıcık olay 1 dk videonun renderi günler sürebiliyor...Çaba çok ama sonucun iyi olması için uzun beklemek kötü.Bu yüzden grafik film yapanlara açıkçası imreniyorum
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------en gıcık olay 1 dk videonun renderi günler sürebiliyor...Çaba çok ama sonucun iyi olması için uzun beklemek kötü.Bu yüzden grafik film yapanlara açıkçası imreniyorum
-----------------------------
aynen hocam, saglam bir render farmin yoksa bir animasyon filmini render almak imkansiz gibi birseydir.. -
yanlız bence duman pek iyi görüntü vermemiş dhaa önceki çalışmalarını inceledim duman kısmı biraz zayıf gibi cok sade duman değilde krema çıkarmış gibi duruyor.