Turing..!
-
üstadlar benim turing bi hata veriyo..tur-ıng kısmını açıyorum sorun yok ama ing-tur kısmını açtığımda belirtilen modül bulunamadı diyor.neden acaba?
-
www.inndir.com a gir 2mb yeniden download et hoca ...
-
buraya yazmadan önce dediğini yaptım ama yine olmadı:(
-
ne yapacağım..hep aynı hatayı veriyo!!
-
1.si o modülü bulabilirsin
2.si silip tekrar yükle
3.sü farklı bi yere yükle
-
sildim geri yükledim olmadı..başka yere yükledim yine olmadı..ben o modülü nasıl bulacağım.bana yardımcı olurmusun..
-
arkadaşım winrarı klasör haline getiriyorum.her zaman öyle yaptım ve problem olmuyordu..
-
ziptende çıkardım..yine modül bulunamadı uyarısı veriyo.lütfen biri bana yardımcı olsun.modülü nasıl bulacam veya ne yapmalıyım.
-
Hoca, art arda 5 mesaj atmak bişeyi değiştirmez, irc değil burası...
1. Programı unistall et..
2. Tekrar yükle...
eğer olmuyorsa,
1. Programı yükleyip kaldırman sırasında daha ncede register ettiği sistem dosyalarını kaldırmıyor, ve sorun o dosyalarda oluyor olabilir...
2. Kullandığın setup dosyası sorunludur..
3. Aynı klasöre kurulum yaptığı için eski dosyaları kullanıyor olabilir...
Çözüm için...
1. Program filesda daha önce kurduğun klasörü kontrol edip sil, eğer yapabiliosan setupdan başka klasöre kurulum yaptır..
2. Hala sorun oluyorsa sistem geri yükleme varsa makinanda, tuningi yüklemeden önceki zamana tekrar yükleyip farklı bi setup kullan...
3. Eğer oda olmadıysa makinayı formatla bi sonrada yeniden kurulum yap ama kurulum dosyanı inndir.com dan değiştir...
Eğer bunlarda olmadıysa sen bişeyi beceremiosun demektir, forumuda kirletme cağır bi arkadaşını o kursun...
-
arkadaşım sorunu ben çözdüm galiba.başka çeviri progrmları indirdiğimdede benzer hatalar veriyor.galiba sistem dosyasında bazı dosyalar silindi.yazıcıyıda yüklemek istediğim zaman pc tanımıyor cd yi.driverini indirdim yine olmadı.ya o dosyaları bulmalıyım yada format zamanı geldi demektir:(