Turizm Domain
-
Hocalar merhabalar,
Bazılarınızın bildiği üzere ben turizm işlerini professionel olarak yapmaktayım.Hatta şuan bir şirkette müdürlük yapmaktayım.Şu sıralar kafamda bir proje var ve bu projede tek eksik domain.Yapmayı düşündüğüm şey tam olarak şu:
Güzel bir domaine güzel bir host ta alınır.Php bir site kurulur ve bu site üzerinden otel rezervasyonui günübirlik tur & transfer rezervasyonu yapılır.Zaten siteden gelecek rezervasyonları da müdürü olduğum şirketten yapacağım.Doğal olarak firma ismini referans olarak göstereceğim.Hatta referans işi biradım ileri gider ve sponsorluk ta olabilir.Patronuma fikrimi açıkladım ve onay da aldım.Yalnız firma ismini içeren domain istemiyorum.
Hedef kitle: Avrupa piyasası + ortadoğu piyasası
Hotel fiyatları güncel olur.Vs...
İhtiyacım olan ve benim düşündüğüm domainler şuna benzer olabilir: bookinturkey.com , turkeytours.com, reservationturkey.com vs..
Boşta olan ve önerebileceğiniz domainleri bu başlık altında yazarsanız çok memnun olurum.
Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
-
bir iki güne haber vericem hocam sana.
-
up
güncel
aradığım domain şunlar gibi olabilir:
bookinturkey.com , tourkey.com, comeon.com, tourist.com
önerisi olan yok mu ? Hepsi dolu bu domainlerin.Boşta olan yok
-
ozel mesaj attim.
buraya yazmiyayim baskasi kayit ettirirse bosa gitmesin
-
turistomeravrupada.com
-
alper i ne zamandir banlamiyordum performansdan dusmemisim :)
-
exceli ac, istedigin kelimeleri bul, formulle bunlari birlestir .com uzanti koy godaddy.com da bulk registrationdan bostalar mi diye arat. Baska turlu cok ugrastirir.
-
turkeyweeks.com
weeksturkey.com
-
Eywallah arkadaşlar.Bir değerlendirme yapıcam ve en uygun domaini belirleyip siteyi açıcam.
Bakalım isim babası kim olacak =)