folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Turizm Sitesi Ve Adsense

Turizm Sitesi Ve Adsense

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

Hacılar sürekli sorarlar en çok adsense geliri nerden gelir falan, turizm derlerdi, yabancı içerikli turizm sitesi, bende bir tane site vardı, 4 yılına başlıcak, 20-30

tane kolpadan rewrite yapılmıs Türkiye tatil bölgeleri falan var, marmaristir datçadır falan tamamen rewrite birde 6-7 tane resim ekliyordum, her yazıya.Neyse

3 tane adsense hesabımdan biri banlandı, bu turizm sitesindeki adsense hesabı ölece duruyordu, arada bir bakıyordum mesela ayda 1 dolar kazandırıyordu

öle bir siteydi, neyse bugün bir baktım, geçen ay 44 dolar, son 7 günde ise 22 dolar kazandırmış.Hemde tek bir turizm bölgesinin resminden gelen ziyaret

çiler sayesinde.Günlük hit 150 arama motorlarından gelen 6 kişi sayfa görüntüleme de 450 falan.Bu para sadece bu kadar hitle alındı.

Hani upload para falan muhabbetleri varya, abi kasıcan kendini, bir ssene içerik doldurcan sonrada yazın turizm patlarken sende öle bir ekmek yicen ki

tadına doyamıcan, düşünsenize 150 hitle ayda 45 dolar, 1500 hit gelse 450 dolar para, ki bu kadar hit sadece 1 resimden geliyor.

Hacılar para kazanmak isteyen varsa böyle bir site yapsın az sabretsin seneye paranın dibine vurur.Birde şubat mart gibi backlinkerli çaktı mı, götürür malı

benden bu kadar...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

turizm reklamlarının satış grafiği yüksek oldugu için reklam başına 1 dolara kadar bile ödeme yapılabiliyor ki tek tık ile 3 dolar alan site görmüştüm.

turizm sezonluk iş oldugu için ben aslinda çok dilli bir tanıtım yapmayı düşünüyorum güzel domainler buldum 

mesela türkiye en iyi koyları sessiz sakin yerlerde en iyi gezilebilecek yerler bunu ingilizce ve almanca ya da çevirtip global bir site olmasını saglamak istiyorum :)

harbi yaparım diyenler için herhalde en iyi legal gelir turizm ve otelcilik siteleri

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

hacı ben sektör arıyordum güzel para getircek, artık belli oldu, ilk defa böyle kazanınca tamam dedim ya :) bu yoldan devam :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Bazen o 3 doları veren mallardan biri ben oluyorum :)

Turizm iyidir iyi çok çalışmak lazım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Sayfa başı 3$ çevirmeler yapılır özenle iade edilir :)

arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

zamanında bende bunu duyup yola koyulmuştum :)) tabi hazır site tarzı bişiddi ,s,te yapmaktan anlamayınca bi cacıkta olmuo :))

Toplam Hit: 915 Toplam Mesaj: 6