Turizm Ve Otel İşletmeciliği
-
bu bölümü okuyan varmı ? bu bölüm sizce hangi üniversitede okunur falan filan inter milan bu konu hakkındaki görüşlerinizi alayım sevgili mürid severler.
-
akdeniz ünv. - adnan menderes ünv.
ikiside bu konuda iyidir.
-
turizm işletmeciliği okuyorum. rahat ve eğlenceli bir bölümdür, sosyalleştirir. eğer şimdiden ing alt yapın yoksa veya üstüne çok düşmeyeceksen seçme. bölümde ve ilerde ing yi su gibi bilirsen iyi işler yapabilirsin, çevren geniş olur vs. yalnız dediğim gibi artık tek ing i çok iyi bilmek yetmiyor, iyi derece almanca da lazım.
ilerideki iş imkanlarına bakarsan turizm in alanı çok geniştir. mesela birtek otel olarak düşünmemelisin, eğer dayının oteli vs yoksa alt kademeden başlatırlar. çünkü otelleri genelde cahil insanlar yönetir.
ek olarak turizm de çalışma saatleri çoğunlukla 12 saattir.(parasıda ona göre iyidir)
işletme diploman olacağı için düz işletme okuyanlarla aynı işide yapabilirsin.
e.a da sağlam bölüm yok açıkcası, hukuk olmuyorsa tavsiye ederim.
-
okulunu okuyana kadar gir otele çalışmaya başla, turizmde okumanın tek mantığı üniversite kültürünü yaşamaktır gerisi hikaye...
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------okulunu okuyana kadar gir otele çalışmaya başla, turizmde okumanın tek mantığı üniversite kültürünü yaşamaktır gerisi hikaye...
-----------------------------
otelde çok kısa bir süre çalıştım ama yeterli bilmiyorum 1 ay kadar. -
beyler peki iyi derecede rusca ingilizce ve normal derecede almanca bilsem ama bu bolum degilde baska bir bolumden mezun olsam ne olur ? Turizm okumak sart mi ki