folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk & Yabancı Sektörel Ve Genel Kullanıcı Mail Datası Satış Portalı

Türk & Yabancı Sektörel Ve Genel Kullanıcı Mail Datası Satış Portalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Herkese merhaba arkadaşlar,

Yakın zamanda kendimi artık tamamen kendi işime adayacağım için, farklı kazanç yollarına başvurmak zorunda hissetmeye başladım kendimi :)

O yüzden eldeki bazı imkanları değerlendirmek gerektiğini düşündüm.

2004'den beri kendi imkanlarımla oluşturduğum email datalarını satışa koymaya karar verdim.

Dünden beri siteyle uğraşmaktaydım, sorunları çok şükür bitti. Şimdi ürünleri giriyorum.

Başlıktan'da anlaşılacağı gibi, email datalarının satışını yapıyorum.

Fiyatları, piyasadan daha aşağı tutmaya çalıştım. Amacım; herne kadar bu tip datalar internette gezinmekte olsada; aktifliği konusunda kullanıcıları satın almaya teşvik etmek için. Gerçekten en çok önem verdiğim şey, listelerin aktiflik oranları. Ürünlerin açıklama kısmında gerekli bilgileri vermeye çalıştım.

Yeni web sitesi olanlar, e-ticaretle uğraşanlar, arkadaşlık & partner sitesi olanlar için ideal listelerim var. Henüz ürün eklemeleri devam ediyor, ama takipte kalırsanız elbet sizde size uygun listeleri bulacaksınız :)

Konu altından herkes merak ettiği konularda soru sorabilir, görüş ve önerilerde bulunabilir. Seve seve her konuda yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar.

Site: Fmailing.Net | E-Mail Data Satış Sitesi

Not: Email datalarının aktiflik oranları gerçekten %100'dür. Zira; süzme işlemlerinde bounced, ( web tabanlı mailing sisteminde yapılan gönderimlerde, smtp aracılığı ile yapıldı. ) mx record,rnds record ve tekrarsız & hatasız listeleme işlemleri yapıldı. Eğer, ilgi çeken bir email konusu ile gönderim yapmaya başlarsanız, aktiflik oranlarında abartı yapmadığımı anlarsınız :) Ayrıca, tabi sürekli email sahipleri maillerini kontrol ediyor garantiside veremem.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
Toplam Hit: 702 Toplam Mesaj: 1