folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Turk Ceza Mahkemesi Nasıl İşler ?

Turk Ceza Mahkemesi Nasıl İşler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar şimdi 30 veya 40 kişinin bulunduğu bir mekan veya başka bi mekanda olay çıkıyo. aradan bir kişi çıkıyo birine geçiriyo bıçak silah her ne haltımsa. ve olay mealine polisler gelemiyor. ortalık dağılmış harabe olduktan sonra herkes dağılıyor. güvenlik kameralarında çekilen video kayıtları duruyor tek ispat. ve bundan sonra olucak cezalandırılacak kişi nasıl bi hüküm yer. yada bu kişi askere gitmesine 3 ay kalmış bunun askeri hükmüde varmıdır. yada olay mealinde olan herkes cezaya çarptırılır mı yoksa ayıklanılır mı kişiler.

olayın içinde sadece kavga değil. para mevzusu . ezilme mevzusu . türk bulgar ilişkileri . türklerin bulgarlar tarafından dışlanması. hizmetin sadece bulgarlara yapılması . mekan içinde bulgarlar tarafından bir türk kardeşimizin dayak yemesi . ve bulgarların türk işçileri ezmesi . ve ssk larını yemesi . ve vergi kaçakçılığı . fiş kaçakçılığı . adisyon yakıp numara larını göz ardı edip turk vergisinin düşmesi vs vs bir sürü ispatlayacak deliller var.

ve buna hiçbir şekilde önlem veya uyarı atılmamış bir mekanda böyle bir olayın ardından sizce nasıl bir ceza olur.

yada hepsi örppas edilip herkes kendi haline mi bırakılır ?

ben şahsen merak ediyorum TÜRKİYE CUMHURİYETİ bukadar basit mi düşünüyor insanlarını.

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    siyahtahta help me

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bide ne olmuş anlasaydım :W
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Hocam,öncelikle "olay meali" değil,olay mahalli.

Savcılık re'sen soruşturmayı yürütür,lehe ve aleyhe delil toplar,soruşturma bittikten sonra,kovuşturma safhasına geçilir.

Her ne kadar ceza davaları re'sen yürütülse de,müdafi avukatına büyük iş düşer ve farkı burada belli olur,yeni delillerin sunulması,müşteki,sanık arasındaki ilişkilerin özünün anlaşılması bakımından..

Çekil,Önümden Çekil...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

soru : türk ceza mahkemesi nasıl işler?

el-cevap : işlemez

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePReS
    DePReS's avatar
    Erkek
    "Mülk, adaletin temelidir" şeklinde işler...

https://twitter.com/erincsen
Toplam Hit: 1222 Toplam Mesaj: 6