Türk Dili Ve Edebiyatı Bölümü
-
Bu bölümün önü açık mıdır ? Bitirdikten sonra Kpss'ye girip öğretmen olabiliyor muyuz ?
-
Aslında ilgili olduğum bi bölüm,isterim okumayı..ama işsiz üniversite mezunu olarak geziyorsun ortalarda diye biliyorum,daha çok bilgisi olan arkadaşların yorumunu bekliyorum ben de
-
Günümüzde giden erkekler kız için gidiyor kıza doymak istiyorsan git hocam :) ama meslek olarak bişey bekleme
-
Mert_648 bunu yazdıGünümüzde giden erkekler kız için gidiyor kıza doymak istiyorsan git hocam :) ama meslek olarak bişey bekleme
Bugüne kadar başıma ne geldiyse zaten karı kızdan geldi.O yüzden uzun bi süre tövbe ettim artık. :) Bu arada konu yukarı.
-
ilgili şahıs her şekilde yolunu b ulur kanaatindeyim. yolunu cabucak bulmak istersen hiç bi işine yaramaz ama ilgiliyim, yükksek lisans s yaparım diyorsan git.
not: ilgili olmak cok onemli, yani universtyde yatmayacaksın.
bende istiyorum ve ilgiliyim, şimdiden osmanlıca makale okumaya vs başladım.
konservatuar olmasa bakalım =)
-
kız arkadaşım okuyor,okulda kalmak için oldukça çaba sarfediyor..kısır bir bölüm
-
fabrikanın birinde band ta montaj elemanı olmaktan iyidir !
-
umbatu bunu yazdı
ilgili şahıs her şekilde yolunu b ulur kanaatindeyim. yolunu cabucak bulmak istersen hiç bi işine yaramaz ama ilgiliyim, yükksek lisans s yaparım diyorsan git.
not: ilgili olmak cok onemli, yani universtyde yatmayacaksın.
bende istiyorum ve ilgiliyim, şimdiden osmanlıca makale okumaya vs başladım.
konservatuar olmasa bakalım =)
Azimli sıçan mermeri deler demişler.Tabi kazanırsam çalışacaz da bu bölümde artık öğretmenliğe geçiş kaldırılmış diyorlar bi bilgisi olan var mı ?
-
hocam 5 vakit namaz sorun değilse körfez dersanelerinde garanti işi var ama biraz cemaatte kal üniversitede haberleri olsun senden, öğretmenlik evet formasyon kalktı öğretmen olamazsın ama körfez dediğim gibi
Nobel tarafından 07/Nis/13 22:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Formasyon geri geldi yahu