Türk Düsmani Sitelere Karsi Grup Olusuyor
-
Merhaba,
Fransa"da yasayan 23 yasinda bir ögrenciyim.
Bilgisayar mühendisligi okuyorum, fajat teknik konular bir yana daha çok yönetim tipi konulara agarlik veriyorum.
Fransa"da bildiginiz gibi Türk düsmani gruplar çok var, ve bunlarin her biri siteleri sayesinde Türkiye"ye kötü reklam yapiyor, daha kötüsü, resmen iftira atiyor.
Bu sitelere karsi çalisacak bir grup olusturmak istiyorum.
Teknik bilgim yeterli olmadigi için, ve zamanimda yetmedigi için bunu tek basima yapamam fakat, u grua katilmak isteyen arkadaslar (buna bir nevi "Türk komando" diyelim :P) bana e-posta yoluyla ulasabilirler.
e-posta adresim: can@turkiyemiz.biz
umarim katilim çok olur.
Grup olustugu zaman, ilk çalismalar baslayacaktir.
Herkes e-postada, ne tür saldirilar hakkinda bilgisi oldugunu belirtsin lütfen.
Su an oncelikle web siteleri, ve birazda IRC ye iihtiyacimiz var.
(örn. Undernet"te #genocide kanalini alabilirseniz baya makule geçer)
Bu tip araçlarla Türkiye için ciddi kampanyalar baslatilacak.
E-posta ve forumda görüsmek üzere arkadaslar!
saygilarimla,
Can -
dostum madem bişi bilmiyon, madem yeteri kadar vaktin yok ne diye ugrasirsin bu tip seylerle. önüne gelen grup oluşturuyor ya. zaten bu tip bi sürü grup var piyasada git birine orda bişiler oğren, faydalı ol, hem kendini gelistir hemde faydan dokunsun. ne diye grup oluşturma ihtiyacı duyuyorsunuz ki. ben de grup oluşturdum. muhabbet kuşlarının kişisel özgürlüklerini kısıtlandığı için bunu protesto edecek hack grubu kuracam. olmaz böle bişi ya. tamam iyi güzel konuşuyorsun. madem türküz hep beraber hareket edelim. kendimizi koruyalım . sesimizi duyuralım . ama birlikte hareket edelim. eğer bu tür sitelerin veya hack gruplarının varlğıından haberin yoksa söle pm atayım. adreslerini vereyim. foruma yazmam . reklam olur.
Saygılar. -
yeniden selam,
benim vaktim olmayan sey, hack tekniklerini ögrenmek.
yoksa Türk davasina ayirdigim zamanin haddi hesabi yok.
Simdilik sadece resmi yollarla ilgileniyoruz, protesto kampanyalari, web siteleri tasarimlari, forumlar vb...
neyse, uzun lafin kisasi, o bahsettigin gruplarla iirtibata geçmek isterim, eposta veya herhangi bir seylerini bana özel mesajdan iletirsen sevinirim.
tesekkürler
Ayri bir grup kurmak istememin nedeni, gözümün önünde, 10larca "grup kuruyoruz, haydi hurraaaa" diyen veletler oldu, hepsi dagaldi gitti, zaten ilgi diye bir sey yoktu.
Bu tuzaga düsmeden, saglam bir sey yapmak amaç.
Burda amaç kimseye bir sey ögretmek degil, herkes bildigiyle katilacak, kendine güvenmeyen gelmesin zaten.
Yani yaptigin gibi, bu kadar dalga geçmeye gerek yoktu...
saygilarimla,
Can -
evet dediğin gibi 10 larca değil 100 lerce grup oluşturuldu şu tahribat forumlarında . ama bana bir tane icraat veya bir tane ete dişe dokunur bir çalışma göster.
dalga geçmedim. ama haydaaaaaa diye de grup oluşturulmaz. -
Sana katiliyorum traineryou, bu konularda bilgin varsa benim gibi kisilere yol göster o zaman.
dedigim gibi, benim teknik konuda bilgim az, ama olup biten olaylari iyi takip ediyorum
Türkiye ye karsi yapilan karalama kampanyalari vb.
Dedigim gibi, özel mesaj veya epostadan bana irtibat kurabilecegim kisiler verebilirsen, veya sende bana yardim etmek istersen, ben memnuniyetle alirim.
e-posta adresim: can@turkiyemiz.biz
saygilar, -
Sayın Ecano...
Bu çabanda aktif rol oynamak istiyorum.Ben de Turkiye"de bilgisayar muhendisligi okumaktayım.Pm ine bakıver bir zahmet
-
Merhaba,
mesaj kutumda mesaj yok... -
3 defa gondermeye calistim ama olmadi.Simdi sinavim var sinavdan sonra yollayacagim
-
olmus geldi
vaktim oldugu gibi cevaplayacagim:) -
Arkadaşlar böyle şeyler için gerçekten sağlam bi grup kuruldu.
BUgün yani cumartesi günü saat 13.45 civarları irc.doruk.net te THKH odasında toplantı var ilgeleneler gelsin
Toplam Hit: 2524 Toplam Mesaj: 10