folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Filmlerindeki Şu Köşk

Türk Filmlerindeki Şu Köşk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

hatırladınız mı hemen hemen her filmde görürüz merdivenlerinden inerken duvarında kuş simgeleri vardır genelde o merdivenlerden güzel elbiselerle aheste aheste inilirtürkan şoray gülşen bibikoğlu cüneyt arkın tarık akan kadir inanır hepsi inmiştir merak ediyorum hala o kuşalr duruyor mu yerini bileiziniz gidip göreniniz var mı nerde bu köşk o merdivenlerde bi kare foto fena olmazdı hani

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

bende merak ediyorum

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sırf merdivende resim çektirmek içinmi gideceksin ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

bahsi geçen kökşkü hatırlamadım.. fakat eski türk filmlerinde kullanılan havuzlu villa hikayesi nerdeyse tamamı 4 levent -metro-bjk spor tesisleri üçgeninde geçer.

evin kızı -oglu özel şöförü ile evine döner.. nerdeyse tamamı migrosun o hizasında bulunan villalar ve bir alt sokagı

araba ile kovalama sahnesi varsa şu an bjk spor tesisleri ve havuz olan yere dogru kaykılırlar  ki o zaman ne benzinlik nede saha vardı bildiğin toprak yol

eger telefon açılacaksa tenis kulubünün 1oo mt ilerisinde sarı telefon kulubesi(şu anda yok) yada eski şok market binasının önünden yapılrdı arama

adam kaçırılacaksa eger getirdikleri yer 4 levent migros un bulundugu bina   altı eskiden tam sigorta idi ve kömürlüge inen yokuşu kullanırlardı..

ha bide perili kösk ve dehlizleri var(şimdiki futbol federasyonu binası) dehlizler dediğim sporcular parkının az ilerisinde bulunan harabeler hala varmı bilemiyorum. kesin tecavüz sahnelerinin en kıral mekanı :D

eskiden buralar dutluktu geyiğine döndü :D

karşıdan gelen taksinin  sol hizası bahsettiğim telefon kulubesi

%3c3c%3c20levent

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    -----------------------------

Sırf merdivende resim çektirmek içinmi gideceksin ?

-----------------------------

begenirsem satın alırım :|

edit:Havuzlu villa neresi hajı?

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
Toplam Hit: 1955 Toplam Mesaj: 5