Türk Filmlerindeki Şu Köşk
-
hatırladınız mı hemen hemen her filmde görürüz merdivenlerinden inerken duvarında kuş simgeleri vardır genelde o merdivenlerden güzel elbiselerle aheste aheste inilirtürkan şoray gülşen bibikoğlu cüneyt arkın tarık akan kadir inanır hepsi inmiştir merak ediyorum hala o kuşalr duruyor mu yerini bileiziniz gidip göreniniz var mı nerde bu köşk o merdivenlerde bi kare foto fena olmazdı hani
-
bende merak ediyorum
-
Sırf merdivende resim çektirmek içinmi gideceksin ?
-
bahsi geçen kökşkü hatırlamadım.. fakat eski türk filmlerinde kullanılan havuzlu villa hikayesi nerdeyse tamamı 4 levent -metro-bjk spor tesisleri üçgeninde geçer.
evin kızı -oglu özel şöförü ile evine döner.. nerdeyse tamamı migrosun o hizasında bulunan villalar ve bir alt sokagı
araba ile kovalama sahnesi varsa şu an bjk spor tesisleri ve havuz olan yere dogru kaykılırlar ki o zaman ne benzinlik nede saha vardı bildiğin toprak yol
eger telefon açılacaksa tenis kulubünün 1oo mt ilerisinde sarı telefon kulubesi(şu anda yok) yada eski şok market binasının önünden yapılrdı arama
adam kaçırılacaksa eger getirdikleri yer 4 levent migros un bulundugu bina altı eskiden tam sigorta idi ve kömürlüge inen yokuşu kullanırlardı..
ha bide perili kösk ve dehlizleri var(şimdiki futbol federasyonu binası) dehlizler dediğim sporcular parkının az ilerisinde bulunan harabeler hala varmı bilemiyorum. kesin tecavüz sahnelerinin en kıral mekanı :D
eskiden buralar dutluktu geyiğine döndü :D
karşıdan gelen taksinin sol hizası bahsettiğim telefon kulubesi

-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
Sırf merdivende resim çektirmek içinmi gideceksin ?
-----------------------------begenirsem satın alırım :|
edit:Havuzlu villa neresi hajı?