TÜRK Hamlesi Dvdrip 2005 Osmanlı-Rus Savaşı
-
TÜRK HAMLESi DVDrip 2005 Osmanlı-Rus savaşı
Tür
Savaş / Aksiyon / Gerilim
Yönetmen
Dzhanik Faiziyev
Senaryo
Boris Akunin , Boris Akunin (Kitap)
Görüntü Yönetmeni
Andrei Zhegalov
Yapım
2005, Rusya
Oyuncular
Yegor Beroyev (Erast Petrovich Fandorin) , Olga Krasko (Varvara Suvorova) , Marat Basharov (Gridnev) , Vladimir Ilyin (General Mizinov) , Dmitri Pevtsov (Zurov) , Viktor Verzhbitsky (Lukan) , Aleksandr Baluyev (General Sobolev) , Aleksei Guskov (Kazinaki) , Yuri Kutsenko (İsmail Bey)
Maceracı Erast Fandorin daha önceki serüvenlerinin yer aldığı Moskova"dan ayrılır; 1877-78 Osmanlı - Rus savaşında çarpışır; Sırbistan"da esir düşer ve nihayet eve dönerken Bulgaristan sınırında Saint Petersbourglu güzel bir kadın olan Varvara Suvorova ile tanışır. Suvorova nişanlısıyla buluşmak için cepheyi geçmeyi göze almıştır. Fadorinle kader ortaklığı yaparlar ama genç adamın asıl görevi Rus ordusuna sızmış Türk casusunun kim olduğunu bulup, Osmanlı ordusuna daha fazla bilgi uçurmadan onu ele geçirmektir.
Tarihi karakterleri, 18. yüzyılda geçen bir macara ve casusluk ortamında buluşturan Türk Hamlesi, Rus yazar Boris Akunin"in, hayal kahramanı Erast Fandorin"in serüvenlerini anlattığı kitap dizisinin ikincinden, bizzat yazarın kendisi tarafından uyarlanmış. Rus sinemasının Hollywood"a yanıtı olarak görülen dev bir prodüksiyonun eseri film, 15 milyon dolara yakın bir gelir getirmeyi bilmiş. Film, resmi tarihte kahraman olarak gösterilen kimi subayların portresini (General Sobolev gibi) tartışmalı bir şekilde çizdiği gerekçesiyle Rus ordusu tarafından protesto edilmekte.
CD 1: http://magmen.ru:8019/WWW/Gambit1.avi
CD 2: http://www.magmen.ru/Gambit2.avi
hojalar denedim iniyor ama bakmadım idl konusunda bilgim yok indirince haber vericem bende önce indiren olursa lütfen haber versin... -
alt yazı var mı?
-
http://www.hemenpaylas.com/download/460590/Turetskii_Gambit__2003__2_CD_25_FPS_AA.rar.html
şifre: www.tahribat.com
Kusura bakmayın hiç arama yapmadan sordum.
İndirebilirsiniz.
-
rusça mı?
-
Rusça olması önemli değil alt yazısı var alt yazısını ekle...
-
çekmeye başladım, lakin dvd romum yok, bunu nero ile vcd yapabilir miyim?
-
arkadaşlar.
dikkatli olun.
ben de inidiyordum 2 parça da 200 mb civarındaydı.
sonra server yoğunluğundan hata verdi ve dap boyna bu hata adresini indirip durmaya başladı. tabi benim videolar da gitti. çünkü üstüne kaydetti.
o nedenle özellikle kotalı olanlar dikkat etsin.
indirme hızının yavaşladığı zamanlar bi süre beklesinler normale dönünce indirmeye devam etsinler yoksa kotanız pufff uçuverir. -
allah belasını versin bunun, süper her iki parçayıda 100kb/sn hızda çekiyordum, lakin işim çıktı, yarıda kesip tekrara başlattığımda dosyalar değiştirildi falan dedi, iptal etti
%80 lere gelmiştim beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
dostum DVDRip dediğine bakma Bunun Dvd ile alakası yok Dvd Den Riplenmiş demek bu.. yani görüntüsü taşşaklı demek bunun formatı avi divx / xvid yani.. normal cd ye atabilirsin bunun..
kısacası dvd nin cd ye sıkıştırılmış hali :D
Toplam Hit: 1270 Toplam Mesaj: 9