folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder TÜRK Hamlesi Dvdrip 2005 Osmanlı-Rus Savaşı

TÜRK Hamlesi Dvdrip 2005 Osmanlı-Rus Savaşı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    TÜRK HAMLESi DVDrip 2005 Osmanlı-Rus savaşı

Tür
    Savaş / Aksiyon / Gerilim
    Yönetmen
    Dzhanik Faiziyev
    Senaryo
    Boris Akunin , Boris Akunin (Kitap)
    Görüntü Yönetmeni
    Andrei Zhegalov
    Yapım
    2005, Rusya
    Oyuncular
    Yegor Beroyev (Erast Petrovich Fandorin) , Olga Krasko (Varvara Suvorova) , Marat Basharov (Gridnev) , Vladimir Ilyin (General Mizinov) , Dmitri Pevtsov (Zurov) , Viktor Verzhbitsky (Lukan) , Aleksandr Baluyev (General Sobolev) , Aleksei Guskov (Kazinaki) , Yuri Kutsenko (İsmail Bey)

Maceracı Erast Fandorin daha önceki serüvenlerinin yer aldığı Moskova"dan ayrılır; 1877-78 Osmanlı - Rus savaşında çarpışır; Sırbistan"da esir düşer ve nihayet eve dönerken Bulgaristan sınırında Saint Petersbourglu güzel bir kadın olan Varvara Suvorova ile tanışır. Suvorova nişanlısıyla buluşmak için cepheyi geçmeyi göze almıştır. Fadorinle kader ortaklığı yaparlar ama genç adamın asıl görevi Rus ordusuna sızmış Türk casusunun kim olduğunu bulup, Osmanlı ordusuna daha fazla bilgi uçurmadan onu ele geçirmektir.

Tarihi karakterleri, 18. yüzyılda geçen bir macara ve casusluk ortamında buluşturan Türk Hamlesi, Rus yazar Boris Akunin"in, hayal kahramanı Erast Fandorin"in serüvenlerini anlattığı kitap dizisinin ikincinden, bizzat yazarın kendisi tarafından uyarlanmış. Rus sinemasının Hollywood"a yanıtı olarak görülen dev bir prodüksiyonun eseri film, 15 milyon dolara yakın bir gelir getirmeyi bilmiş. Film, resmi tarihte kahraman olarak gösterilen kimi subayların portresini (General Sobolev gibi) tartışmalı bir şekilde çizdiği gerekçesiyle Rus ordusu tarafından protesto edilmekte.

CD 1: http://magmen.ru:8019/WWW/Gambit1.avi

CD 2: http://www.magmen.ru/Gambit2.avi

hojalar denedim iniyor ama bakmadım idl konusunda bilgim yok indirince haber vericem bende önce indiren olursa lütfen haber versin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengeee
    dengeee's avatar
    Erkek
    alt yazı var mı?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengeee
    dengeee's avatar
    Erkek
    http://www.hemenpaylas.com/download/460590/Turetskii_Gambit__2003__2_CD_25_FPS_AA.rar.html

şifre: www.tahribat.com

Kusura bakmayın hiç arama yapmadan sordum.
    İndirebilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunuslacin
    yunuslacin's avatar
    Erkek
    rusça mı?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Rusça olması önemli değil alt yazısı var alt yazısını ekle...

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunuslacin
    yunuslacin's avatar
    Erkek
    çekmeye başladım, lakin dvd romum yok, bunu nero ile vcd yapabilir miyim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengeee
    dengeee's avatar
    Erkek
    arkadaşlar.
    dikkatli olun.
    ben de inidiyordum 2 parça da 200 mb civarındaydı.
    sonra server yoğunluğundan hata verdi ve dap boyna bu hata adresini indirip durmaya başladı. tabi benim videolar da gitti. çünkü üstüne kaydetti.
    o nedenle özellikle kotalı olanlar dikkat etsin.
    indirme hızının yavaşladığı zamanlar bi süre beklesinler normale dönünce indirmeye devam etsinler yoksa kotanız pufff uçuverir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunuslacin
    yunuslacin's avatar
    Erkek
    allah belasını versin bunun, süper her iki parçayıda 100kb/sn hızda çekiyordum, lakin işim çıktı, yarıda kesip tekrara başlattığımda dosyalar değiştirildi falan dedi, iptal etti

%80 lere gelmiştim beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    dostum DVDRip dediğine bakma Bunun Dvd ile alakası yok Dvd Den Riplenmiş demek bu.. yani görüntüsü taşşaklı demek bunun formatı avi divx / xvid yani.. normal cd ye atabilirsin bunun..

kısacası dvd nin cd ye sıkıştırılmış hali :D

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
Toplam Hit: 1270 Toplam Mesaj: 9